Fyra nya personer på Svenska Bok- & Mediemässan

Nu offentliggör vi ytterligare fyra personer som kommer att medverka på Svenska Bok- & Mediemässan den 7 oktober.

Förberedelserna för den Svenska Bok- & Mediemässans femte arrangemang är i full gång och går av stapeln den 7 oktober 2023 i Stockholm. De tidigare fyra arrangemangen har varit framgångsrika och nu utlovas en ännu bättre mässa.

Andreas Jansson

Andreas Jansson har en bakgrund som civilekonom och som lärare inom investeringar och bolagsbesiktningar. Rättspolitiska frågeställningar och mänskliga rättigheter är något som han har blivit intresserad av under de senaste åren.

Idag studerar Jansson en master inom bevisvärdering och har fokus på hur vetenskapsteori, sannolikhetslära, logik och epistemologi kan bistå en objektiv beslutsfattare i domstolsmiljö. Han är också nyinvald styrelseledamot i Medborgarrättsrörelsen i Sveriges som är en svensk ideell förening som sedan 1974 har arbetat för att vidga enskilda människors frihet och att stärka de medborgerliga rättigheterna i den svenska grundlagen.

Hans Jensevik

Hans Jensevik är nationalekonom och före detta VD i Svensk Kommunrating. Han har även arbetat som biståndsarbetare i Afrika, ekonomichef för Uppsala kommun, lärare i nationalekonomi vid Göteborgs Universitet samt forskarassistent på stadsbyggnad vid Chalmers Tekniska Högskola.

Torbjörn Holkner

Torbjörn Holkner är sjökapten, befälhavare och inspektör som har arbetat i en internationell miljö. Numera är Holkner egenföretagare inom kvalitet och säkerhet, samt ledningsprocesser.

Ideologiskt identifierar Holkner sig som liberalkonservativ humanist och påbörjade ett politiskt engagemang som riksdagskandidat för Medborgerlig Samling i samband med valet 2018. Idag är han partiledarkandidat för samma parti.

Rikard Högberg

Rikard Högberg är författare och konstnär med en djup kännedom om Ryssland där han bland annat jobbat i 14 år som chefredaktör och ansvarig utgivare för Dagens Industri.

I sin konstnärskarriär har han bland annat fördjupat sig inom fornristningar där han tagit fram Vitlycke-statyeterna. Dessa finns till försäljning i Frihetsnytt webbutik.

Andreas Jansson, Torbjörn Holkner, Rikard Högberg och Hans Jensevik kommer att medverka på mässan den 7 oktober. Foto: Frihetsnytt
Andreas Jansson, Torbjörn Holkner, Rikard Högberg och Hans Jensevik kommer att medverka på mässan den 7 oktober. Foto: Frihetsnytt

Boka din biljett redan nu

Denna gång riktar mässan fokus mot finanseliten i allmänhet och World Economic Forum (WEF) i synnerhet. Att den finansiella eliten har ett enormt inflytande på världen är fastlagt och att WEF är en viktig spelare är inte en konspiration utan fakta. WEF är själva helt öppna med vilket inflytande de har och deras forum är idag ett av de mest tongivande.

Vill du gå på mässan som besökare kan du redan nu boka din biljett för att vara säker på att få en plats HÄR.

Prenumeranter på Frihetsnytt får rabatt

Är du prenumerant på Frihetsnytt kan du köpa din biljett till mässan till det rabatterade priset 395 kronor. För att boka din biljett trycker du på denna LÄNK.

För att bli prenumerant på Frihetsnytt trycker du på denna LÄNK.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter