Fyra nya personer på Svenska Bok- & Mediemässan

Nu offentliggör vi ytterligare fyra personer som kommer att medverka på Svenska Bok- & Mediemässan den 7 oktober.

Förberedelserna för den Svenska Bok- & Mediemässans femte arrangemang är i full gång och går av stapeln den 7 oktober 2023 i Stockholm. De tidigare fyra arrangemangen har varit framgångsrika och nu utlovas en ännu bättre mässa.

Vávra Suk

Vávra Suk, född i Tjeckien och uppvuxen i Sverige, är yrkesverksam som redaktör och tidigare även som politiker för SD och ND. År 2006 blev Suk chefredaktör för publikationen Nationell idag, vilken han ledde fram till 2012, då han grundade veckotidningen Nya Tider.

Vávra Suk har genom sina noggranna arbetsmetoder varit en av de drivande krafterna bakom alternativmedias inträde på den svenska politiska arenan.

Åke Blomdahl

Åke Blomdahl har en utbildning från Kungliga Konsthögskolan och har verkat som konstnär på 1980- och 90-talen samt de senaste åren. Däremellan har han bland annat arbetat som programmerare och återkommande skribent i Nya Tider.

Ett av Åkes grundteman, för konsten men även inom andra områden, har länge varit skogen – den svenska taigan – som vårt folk framsprungit tillsammans med. Han hoppas att med sina målningar från skogen kunna väcka längtan efter naturlig skönhet och minnet av vårt ursprung.

Eva Donell

Eva Donell är grundaren bakom den ideella hjälporganisationen Blågula Korset som driver verksamhet inom välgörenhet.

Donell är i grunden civilekonom och har arbetat hela sitt yrkesverksamma liv inom bank och finans och påbörjade sitt politiska engagemang 2018. Eva tillskriver sitt uppvaknande till boken Simma med hajar.

Mikael Cromsjö

Mikael Cromsjö är självlärd programmerare och driver idag en egen IT-konsultverksamhet. Sin personliga resa började han för länge sedan där han bland annat intresserat sig för det zenbuddhistiska samfundet.

Cromsjö är mest känd för att ha grundat vakenrörelsen som profilerar sig i frågor som frihet och rättvisa. 2004 grundade han vaken.se som av många räknas som en av av de plattformar som lade grunden till frihetsrörelsen.

Åke Blomdahl, Vávra Suk, Eva Donell och Mikael Cromsjö kommer att medverka på mässan den 7 oktober. Foto: Frihetsnytt
Åke Blomdahl, Vávra Suk, Eva Donell och Mikael Cromsjö kommer att medverka på mässan den 7 oktober. Foto: Frihetsnytt

Boka din biljett redan nu

Denna gång riktar mässan fokus mot finanseliten i allmänhet och World Economic Forum (WEF) i synnerhet. Att den finansiella eliten har ett enormt inflytande på världen är fastlagt och att WEF är en viktig spelare är inte en konspiration utan fakta. WEF är själva helt öppna med vilket inflytande de har och deras forum är idag ett av de mest tongivande.

Vill du gå på mässan som besökare kan du redan nu boka din biljett för att vara säker på att få en plats HÄR.

Prenumeranter på Frihetsnytt får rabatt

Är du prenumerant på Frihetsnytt kan du köpa din biljett till mässan till det rabatterade priset 395 kronor. För att boka din biljett trycker du på denna LÄNK.

För att bli prenumerant på Frihetsnytt trycker du på denna LÄNK.

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

1 KOMMENTAR

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

00:20:21
00:26:21

Ulf Ström: Det går att göra en Swexit!

00:18:54
00:09:54
0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter