Ghislaine Maxwell fick 20 år för människohandel – Trump insyltad?

Globalisternas bordellmamma – Ghislaine Maxwell – döms till 20 års fängelse för sexhandel med minderåriga. Hon är dotter till mediemogulen och Mossadagenten Robert Maxwell samt ”flickvän” till pedofilen och utpressningsspecialisten Jeffrey Epstein.

En domstol i New York har dömt Ghislaine Maxwell till 20 års fängelse. ”Ett straff på 240 månader är tillräckligt och inte allvarligare än nödvändigt.” Straffet är mindre än de 30-50 år som åklagaren begärde, men mer än 6 års fängelse som försvaret tyckte var lämpligt.

När domare Alison J Nathan förberedde sig för att förkunna domen sa hon att bordellmamman direkt, upprepade gånger och under många år, möjliggjort en fruktansvärd verksamhet för att prostituera och misshandla tonårsflickor samt att Maxwell arbetat med Epstein för att välja ut unga offer som var särskilt sårbara för deras manipulation.

Nathan sa under gårdagen att bordellmammans kriminella verksamhet var ”omfattande” och att hon skärper straffet på grund av det faktum att hon var minst 10 år äldre än sina offer och utövade ”otillbörligt inflytande” på dem.

Som sådan är en ”rejäl dom” motiverad, vilket – om hon inte släpps i förtid, betyder att Maxwell kommer att vara 80 år gammal när hon kommer ut. Av någon anledning nämndes varken den utländska underrättelsetjänst som Maxwell förmodligen var agent för, eller någon av de många politiker och befattningshavare som försetts med sexuella hållhakar genom utpressningsverksamheten.

Klientlistan hemlighålls

Det amerikanska justitiedepartementet, DOJ, har en lista över vilka inflytelserika politiker och företagsledare som besökt Epstein och Maxwell på hans privata ö som de själva kallade ”Little St Jeff” men som grannarna kallade ”pedofilön”. Gästerna kom från hela den globala societeten: kändisar, politiker, vetenskapsmän och medlemmar av kungliga familjer landade på ön med privata jetplan.

Under rättegången mot Ghislaine Maxwell har Epsteins personliga pilot, Larry Visoski, avgett sitt vittnesmål. I nästan 30 år flög han en Boeing 727 som enligt uppgift transporterat en mängd kända personer, inklusive Storbritanniens prins Andrew, och många amerikanska senatorer.

Enligt The Associated Press vittnade Visoski om att han aldrig har sett bevis på sexuell aktivitet på flygplanet, när han flög Epstein och hans högprofilerade passagerare under de cirka 1 000 resorna mellan 1991 och 2019.

Visoski berättade för domstolen att han mindes att prins Andrew var passagerare på jetplanet samt skådespelarna Kevin Spacey och Chris Tucker. Han mindes också violinisten Itzhak Perlman, teknikmogulen Bill Gates samt politikern och astronauten John Glenn.

Tidigare presidenten Donald Trump nämndes inte av piloten, men han har vid ett tillfälle gjort ett uttalande till försvar för Epstein och hans sexualvanor. Ytterligare länkar till ledande politiker torde kunna tillhandahållas av Alexander Acosta, som av någon anledning blev utnämnd till arbetsmarknadsminister i Donald Trumps regering. I sin tidigare roll som åklagare lät sig denne Acosta alldeles uppenbarligen mutas av Jeffrey Espstein eller hans allierade.

Globalisternas bordellmamma

Ghislaine Maxwell var Jeffrey Epsteins närmaste partner och har befunnits skyldig till att ha deltagit i en omfattande sexuell utpressningsverksamhet där minderåriga flickor rekryterats av Maxwell för sexuellt utnyttjande av Epstein och hans många högt uppsatta klienter. Ibland utförde Maxwell själv sexuella övergrepp mot flickorna.

Åklagarsidan krävde 30 till 55 års fängelsestraff, medan Maxwell med sina försvarsadvokater har bett om mindre än sex år – med argumentet att hon och hennes syskon blev psykiskt och fysiskt misshandlade av sin far, den brittisk-judiske förlagsmagnaten och israeliske spionen, Robert Maxwell. Hon argumenterade också för att hon inte borde bära bördan av straffet för Epsteins brott, eftersom han är död genom påstått självmord. Maxwell fick i söndags självmordsbevakning och det återstår att se hur länge hon får avtjäna sitt straff.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter