Ghislaine Maxwell tror inte på Epsteins ”självmord”

En av pedofilen Jeffrey Epsteins medbrottslingar, samt flickvän, Ghislaine Maxwell tror att den högprofilerade sexbrottslingen mördades.

Ghislaine Maxwell, pedofilen Jeffrey Epsteins flickvän, dömdes förra året till 20 års fängelse för att ha försett sin pojkvän med unga flickor att förgripa sig på. 2019 ska Epstein ha begått självmord i sin häktescell innan han skulle upp i domstol för sina brott. ”Självmordet” omgärdades dock av flera frågetecken och det är få som tror att han tog sitt liv, i synnerhet med tanke på de oerhört mäktiga personer som han hade oerhört känslig information om.

Nu uttalar sig Maxwell om ”självmordet” och hon tror att han snarare blev mördad. Enligt en intervju med TalkTV, som gjordes från fängelset i Florida, skulle han överklaga den sannolika domen mot sig och att han i det läget inte skulle ha anledning att ta sitt liv. Hon blev chockad när nyheten om hans död kom ut, rapporterar Fox News.

Frihetsnytt har tidigare granskat ”självmordet” och mycket talar för att den officiella historien inte stämmer. Kamerorna som övervakade hans cell slutade att fungera vid just det tillfället och vakterna som övervakade honom hade lyckats somna vid just det tillfället. Dessa faktorer, tillsammans med de mäktiga personer som hade all anledning att vilja röja honom ur vägen, talar för att han blev mördad.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter