onsdag, 28 september, 2022

Globalister på ”hälsokonferens” med tvångsåtgärder i sikte

WHO-konferensen i Geneve vill diktera en global hälsopolitik med fler boosters åt alla och totalitär makt åt ledarskapet att införa lockdowns och andra åtgärder.

I Schweiz haglar globalistkonferenserna tätt just nu. Samtidigt som World Economic Forum går av stapeln i Davos pågår världshälsoorganisationen WHO:s konferens den 22-28 maj.

WHO-konferensen World Health Assembly hålls för 75:e gången. Denna gång är dock lite annorlunda på grund av den så kallade covid-19-pandemin. Delegaterna sitter med masker på sig och deltar alla i skådespelet.

Konferensen har inte hållits på tre år och är nu den mest fullpackade i WHO:s 75-åriga historia, uppger Reuters. Den ses enligt nyhetsbyrån som ”en historisk möjlighet att gå vidare från covid-19-pandemin, som lett till 15 miljoner döda, och förbereda för nästa globala utbrott”.

Lögner om ”pandemin”

Reuters väljer att inte nämna några av följande fakta vad gäller de ”15 miljoner döda”:

  • WHO höjde plötsligt antalet ”döda i covid-19” under åren 2020 och 2021 från 5,4 till 14,9 miljoner så sent som för ett par veckor sedan.
  • WHO insisterar bland annat på att över fyra miljoner dött i Indien utan att indierna själva märkt det. (Det popkulturella uttrycket ”you can’t make this shit up” förefaller passande i sammanhanget.)
  • WHO självt uppskattar att upp till 650 000 per år avlider enbart av andningskomplikationer från vanlig säsongsinfluensa. Siffran inkluderar alltså inte de som exempelvis fått hjärtproblem på grund av influensa.
  • Siffrorna för covid (både den tidigare och den plötsligt uppblåsta) inkluderar däremot ”direkta och indirekta orsaker”. Tidigare granskningar visar att många av dem som registrerats som ”döda av covid-19” i själva verket avlidit ”med covid-19”, det vill säga dött av andra orsaker.
  • Sammantaget är covid helt och hållet jämförbart med en vanlig säsongsinfluensa, bara mer smittsamt.

”Pandemier” det stora samtalsämnet

Reuters sammanfattning av vad som kommer att diskuteras är mer intressant. Utöver självklarheter som WHO:s finansiering och omval av Tedros Adhanom Ghebreyesus till posten som generaldirektör, är samtalsämnet i princip ”covid-pandemin”, med fokus på att införa globala tvångsåtgärder med framtida pandemier eller ”pandemier” som ursäkt.

Det ska göras reformer av de så kallade International Health Regulations (IHR) med avsikten att – efter förslag från både ryskt och amerikanskt håll – öka möjligheterna till skyndsamma tvångsåtgärder mot befolkningen.

Det ska även införas en helt ny pandemi-pakt (Pandemic Treaty) därför att ”IHR inte räcker till”. Därmed ska man alltså få lättare att införa hårdare tvångsåtgärder.

G20-länderna ska skapa en global fond för mångmiljardbelopp ”för pandemi-förberedelser”.

De gamla vanliga misstänkta ligger bakom

Bakom påtryckningarna för att ge WHO ökad makt att begränsa befolkningarnas frihet ligger som bekant kända ansikten som Bill Gates, Jeff Bezos, Jamie Dimon och Warren Buffet.

Ledarna för USA:s delegation till WHO har båda tidigare arbetat för bolag som ägs av just dessa intressen.

Loyle Pace har arbetat för Global Health Council (GHC), sponsrat av Bill & Melinda Gates Foundation. GHC representerar läkemedelsindustrin och en av dess medlemmar är vaccinlobbyn Task Force on Global Health. Det uppges ha varit vid GHC som Loyle Pace inledde sitt arbete med att ändra IHR-reglerna och införa Pandemi-pakten.

Atul Gawande har för sin del varit vd på Haven Healthcare, skapat av mångmiljardärerna och globalisterna Warren Buffet, Jeff Bezos och Jamie Dimon.

Kritiseras

Dr Zac Cox, företrädare för covid-kritiska World Doctors Alliance, hävdar i ett uttalande att man genom juridiska påtryckningar lyckats förhindra flera förslag till mer drakoniska åtgärder från att läggas fram. USA sägs dock arbeta bakom kulisserna för att driva igenom pandemi-pakten.

Pandemi-pakten har utsatts för hård kritik från bland annat visselblåsaren Astrid Stuckelberger som arbetat för WHO i flera år och med pandemifrågor i närmare tre decennier.

Hjälp oss! Dela artikeln i sociala medier

Senaste nytt

Ny metod för cancerbehandling

- Annons -

Liknande artiklar

USA-senator vill ställa YouTube till svars