Globalistprins mutad av terroristkung?

Medierna har under helgen förundrats över att den 73-årige, klimataktivistiske kronprinsen Charles för tio år sedan accepterade en gåva på drygt 12 miljoner kronor från Osama Bin Ladins bröder. Bidraget till den rike ädlingen väcker fler frågor än traditionella massmedier vill ställa.

Tidningen Times avslöjade i lördags att den brittiske kronprinsen Charles personligen förhandlat med Bakr och Shafiq bin Ladin, den berömde terroristledaren Osama Bin Ladins halvbröder, om pengar. Det överenskomna beloppet betalades sedan punktligt ut till en av prinsens mer eller mindre välgörande stiftelser. Transaktionen skedde i slutet av 2013 – två år efter att de båda arabernas halvbror Osama ska ha skjutits ihjäl av en grupp amerikanska elitsoldater i sitt hem i Pakistan.

The Times’ ändlösa artikel om denna betalning fokuserar på hur det kan komma sig att prinsen insisterade på att ta emot beloppet, trots att kungliga rådgivare, förvaltare och till och med hushållspersonal avrådde honom i alla tonarter. Det fanns onekligen goda skäl att vara fundersam. Enligt den officiella historieskrivningen, som prins Charles inte har haft någon invändning emot, hade de båda shejkernas framlidne broder mördat inte mindre än 67 brittiska medborgare samt tusentals amerikaner vid det berömda terrrodådet den 11 september 2001. Enligt tidningen vittnar hovdamer om ett stort palaver i palatset på grund av detta ärende, men att den åldrige prinsen förblev orubblig. Hovet såg därför till att möten och kontakter inte blev protokollförda och att själva utbetalningen hölls hemlig.

Tolv miljoner kronor är förmodligen en struntsumma i dessa kretsar men mycket tyder på att det som upptäcks är toppen på ett isberg. Nyligen blev det känt att prinsen i samma veva inkasserade cirka 30 miljoner kronor från en annan arabshejk vid namn Hamad bin Jassim bin Jaber Al Thani. Även detta misslyckades prins Charles hålla hemligt – trots att den medaljprydde ädlingen tog emot beloppet i cirka 8000 stycken 500-pundsedlar. Enligt de penningtvättsregler som vanliga engelsmän måste efterleva nuförtiden, utgjorde detta bidrag ungefär 7500 fler sedlar än vad som lagligen är tillåtet.

Sunni-islamistiskt engagemang

Den besynnerlige prinsen är ofta i farten med vad engelsmännen kallar ”the current thing”, alltså dagens hysteri-trend. Han har tidigare väckt uppmärksamhet genom sitt fanatiska engegameng mot människogenererad koldioxid, alltså den så kallade klimatfrågan. Inför ett klimatmöte 2020 efterlyste prins Charles en ”militärisk kampanj” mot klimatsyndarna. Till och med engelsk vänsterpress betecknar prinsens engagemang för massvaccinering mot covid 19 som ”vociferous”, vilket kan översättas med närmast bindgalen.

Även islam och islamiseringen av Europa är ett favoritämnde för den brittiske tronföljaren. Och när det gäller islam ska det vara den totalitära Sunni-islam, med sitt centrum i Saudiarabien – absolut inte den mer moderata Shia-varianten som praktiseras i Iran.

Redan två veckor efter terrordåden i USA i september 2001, som skylldes på Osama Bin Ladin, dinerade prinsen med halvbrodern Bakr Bin Ladin. Enligt en redogörelse för deras första möte 2000, introducerades paret av prins Khalid Al-Faisal Al-Saud, den tredje av åtta söner till den avlidne kung Faisal bin Abdul Aziz Al-Saud. De båda högheterna lärde känna varandra under en insamlingsmiddag för Oxfords centrum för islamiska studier, som Charles är högste beskyddare för. Charles förefaller ha varit bekant med Bakr’s fanatiske halvbroder Osama redan innan han och Bakr träffades. Detta eftersom han enligt The Times vid middagen rapporteras ha frågat ”What is your brother up to these days?” (Vad håller din bror på med nuförtiden?).

Pengar för vad?

Medan den brittiska pressen moraliserar över prins Charles indirekta kontakter med terroristledare, frågar sig initierade bedömare vad penningströmmen från arabien till den globalistiske monarken egentligen har för syfte.

Det blev under Syrienkriget uppenbart att Storbritannien numera står bergfast på den Sunnitiska sidan i den syriska kampen mellan Sunniter (Islamiska Staten m.fl. understödda av bland andra Saudiarabien) och den sekulära syriska regeringen (stödd av Shiiter, Iran, Libanon och Ryssland). Bland annat har framkommit att en serie falskflaggattacker med gas mot civila, plus propgaganda-artisterna ”White Helmets” organserades av den brittiska underrättelsetjänstens lokala ombud. Bedömare frågar sig självklart om penningströmmen till den åldrande prinsens fonder utgör betalning för den brittiska inblandningen i konflikten mellan Shia och Sunni?

Att de arabiska shejkerna skulle vara angelägna om de ändamål som fonderna utåt sett engagerar sig för måste betecknas som uteslutet. Det bidrag som idag publiceras på hemsidan för The Princes Foundation har gått till finansieringen av en tedans för att motverka ensamhet bland välsituerade åldringar. Igår söndag gjorde prinsen ett överraskningsbesök vid ett annat av fondens evenemang för brittiska åldringar, där sällskapet underhölls av soul-sångaren Ruby Turner. Oavsett vem detta må vara tvivlar bedömare på att sunnitiska arabshejker är så angelägna om denna skönsång att de donerar resväskor fulla med pundsedlar för den sakens skull.

Brittiska experter letar efter alternativa förklaringar till penningströmmen från arabiska shejker till prince Charles’ tedans-stitelse. Skärmdump YouTube.

Enligt obekrätade uppgifter från Södermalm frågar sig även Greta Thunberg och hennes mor Malena Ehrnman hur det kommer sig att en prins som, liksom Greta, verkar vara beredd att sätta in jordklotets alla arméer mot klimatet, samlar ihop sådana makabra mängder kontanter – utan att dela med sig till den antifascistiska familjen, trots att även de har har vigt sina liv åt att ställa till besvär och irritera andra människor.

Frågorna kring den kungliga penningkarusellen hopar sig även på Södermalm. Här våldsvänsterns och klimatalarmismens främsta familj med Greta Thunberg, 12 i spetsen. Foto: Facebook

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter