Greta skjuter upp jordens undergång i hemlighet

Massmediernas internationella favorit, Greta Thunberg, vill kunna fortsätta skrämma andra barn – så hon tar bort sina domedagsprofetior från internet allteftersom de visar sig felaktiga.

Under 2018 twittrade Greta Thunberg att ”en ledande klimatforskare” varnat för att ”hela mänskligheten” skulle utplånas om vi fortsätter använda fossila bränslen under de kommande ”fem åren.

Fem år har nu gått. Fossila bränslen finns fortfarande kvar och används med förtjusning. Även mänskligheten finns kvar och har, möjligen med undantag av Klaus Schwab och Albert Bourla, inga planer på att utplåna sig. Men en sak har utplånats – Greta Thunbergs tweet.

Men helt försvunnen är den inte, eftersom Jack Posobiec sparat ner den. En användare kommenterade Tiden går fort för den som bara luras”. Men en av Gretas anhängare, förmodligen en AI-bot, ingrep med en tröstande faktakoll: ”Ditt ursprungliga meddelande är från juni 2018 – så det är fortfarande tre månader kvar.

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter