Halva målet uppnått i Blågula Korsets insamling till hemlös man!

Välgörenhetsorganisationen Blågula Korset samlar in pengar till en fantastisk kvinna som räddat livet på en hemlös svensk man. Nu har man uppnått halva målet, men behöver din hjälp för att nå i mål. Frihetsnytt återpublicerar den intervju som gjorts med kvinnan.

På nationaldagen den 6 juni publicerade Frihetsnytt en intervju som Blågula Korsets ordförande Eva Donell gjorde med en sjukskriven kvinna, som trots knappa resurser räddat en hemlös man från att frysa ihjäl. Trots att mannen inte skulle överleva vintern gjorde kommunen ingenting, varpå kvinnan sträckte ut sin hand, trots sin egen ansträngda situation.

För att hjälpa både kvinnan och den hemlöse mannen startade Blågula Korset en insamling, där pengarna ska gå till mat.

På bara två dagar samlades 2 500 kronor in, vilket är hälften av det mål som sattes upp, på 5 000 kronor. Det visar vilken otrolig solidaritet som finns och att svenskar fortfarande bryr sig om varandra och ställer upp när det behövs.

Nu görs ett sista ryck för att ihop de resterande 2 500 kronorna och Blågula Korset vänder sig till alla godhjärtade människor som vill hjälpa svenskar som samhället vänt ryggen.

VIKTIGT: Blågula Korset har fått ett nytt swishnummer. Skänk din gåva till insamlingen på det nya numret: 123-343 23 25

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

00:05:39
00:07:31
0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter