Drama i överklassen – Nancy Pelosis man i hammarslagsmål med pervers nudist

Under natten till i fredagen hamnade Paul Pelosi, äkta man till kongresstalkvinnan Nancy Pelosi, på sjukhus. En annan gentleman hade slagit honom i huvudet med en hammare i makarnas residens i San Fransisco. Dådet används redan som slagträ mot Donald Trump och Elon Musk, men uppgifterna går isär.

Vad våldsmannen, David DePape, gjorde i Paul Pelosis hus mitt i natten är glasklart för polis, massmedier och politiker – han skulle mörda Nacy Pelosi. Nancy är talkvinna i den amerikanska kongressen och befann sig tursamt nog i en annan del av landet. Redan innan polissirenerna hade tystnat var slutsatsen klar – typiskt Trumpsupportrar är sammanfattningen av världspressens kommentarer.

Paul Pelosi själv är mest känd för sin rikedom. Enligt kritiker som Glenn Greenwald är denna delvis grundad på privat information som går från storföretagens chefer till hans högt uppsatta fru – information som aktiemarknadens övriga aktörer inte känner till.

Massmedierna uppger att hammarmannen på sin blogg hade uttryckt tvivel på korrektheten i valresultatet efter det sistlidna amerikanska presidentvalet, plus en mängd andra mer eller mindre märkliga synpunkter.

Yttrandefrihetens fel att demokraterna är hatade

Hillary Clinton och Joe Biden har intagit linjen att hammardådet berodde på radikalisering. Denna i sin tur berodde på deras motståndares politiska yttranden. I största allmänhet är politiker från det demokratiska partiet eniga om att det vore bättre om deras politiska motståndare inte yttrade sig. I så fall hade det onekligen inte varit lika många medborgare som hade hatat personer som Clinton, Biden och Pelosi – och därför hade färre hammarslag riktats mot deras huvuden. Just det sistnämnda är något som vissa bedömare är osäkra på, men mer om detta senare.

Världspressen har varit inkopplad i nakenhärvan. På redaktionen för South China Morning Post var man speciellt upprörd över att Elon Musk haft fräckheten att kommentera hammarstriden i försiktiga ordalag:
Det finns en pytteliten möjlighet att det finns mer bakom denna händelse än vad som möter ögat”, samt en länk till en webbtidning.

I webbtidningen, Santa Monica Observer, påstår en anonym källa att det inte alls var någon politisk attack utan mer sannolikt en homosexuell attack. Den möjligheten stöds av en annan webbtidning som uppger att gärningsmannen är bisexuell och, enligt uppgifter från barn, pedofil.

Tweeten från Musk syns inte längre, om den någonsin funnits. Men artikeln i Santa Monica Observer, som Musk påstås ha länkat till, finns kvar – trots att massmedierna påstår att sajten inte längre finns.

Olika anonyma källor

En uppgift som skiljer sig åt mellan Santa Monica Observer och massmedierna är att den lokala sajten, som säger sig ha tillgång till en poliskälla, påstår att de båda kombattanterna kände varandra. Pelosi ska till polis på plats ha uppgivit DePapes korrekta förnamn och refererat till honom som ”en vän”. Både massmedia och den Santa Monica Observer stöder sig på anonyma källor. Massmedia stöder sig emellertid på en namngiven polis ifråga om en nyckeluppgift, nämligen att De Pape ska ha brutit sig in i Pelosis hus.

Även Glenn Greenwald skrev om saken i samma tonläge som Musk men har hittills undsluppit mediernas vrede.

Bedömare menar att skälet till att David DePape i lördags morse valde att hamra på herr Pelosis huvud är måttligt intressant. Men efterspelet är intressant. Det är uppenbart att ingen vet särskilt mycket om vad som rörde sig i huvudet på den uppenbart förvirrade gärningsmannen. Ändå är politiker och redaktörer tvärsäkra. Detta visar att makthavarna, till och med en supermaktspresident, har lämnat sanningskravet bakom sig. Utan att veta vad som är sant väljer makten en politiskt användbar slutsats och fördelar genast skuld och bannlysningar.

Hippiemiljö

Det enda lustiga med historien är den förvånansvärda hippiemiljö som gärningsmannen levde i. David De Pape är uppenbarligen en stor nudist och både bundsförvant och sängkamrat med en färgstark kvinnlig rysk nudistledare i staden, som tidigare intervjuats i SFGATE.


Gypsy Taub försörjer sig med nakendans på nattklubbar. Hon tar dessutom varje tillfälle att ställa till offentligt rabalder – även detta helt naken. Hon har ganska många barn och hon uppger i SFGATE:s intervju att dessa även har ganska många fäder – men vilka dessa är verkar oklart.

Elaka tungor spekulerar nu i frågan huruvida fru Taub har politiska kontakter i den villa där hennes moatjé härjade i lördags och ifall det vid sammanträdena där var någoning annat än herr Pelosis hammare som kom till användning.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

1 KOMMENTAR

  1. Santa Barbaras uppgift om att de båda gentlemännen var kompisar visade sig stämma, se Fox News. Samt vad jag inte skrev att polisen blev insläppt av någon annan än de båda – förmodligen Pelosis security. Vilket innebär att polisen ljög om att De Pape skulle ha brutit sig in via bakdörren. Snuten sa också först att de båda var klädda i kalsongerna och sedan att de inte alls var klädda i kalsongerna – kanske en omskrivning för att de var nakna? Mycket dåligt av polisen.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter