Här är den rasistiske pedofil som dömts för 92 sexbrott

Hassanein Fadhel Hassen döms för elva våldtäkter och sammanlagt 92 sexbrott. Han ska bland annat ha utryckt sig rasistiskt mot svenskar och tvingat flickor att skriva saker som ”jag är en smutsig hora”.

Den 33-årige invandraren Hassanein Fadhel Hassen har dömts för hela 92 sexbrott, inklusive elva våldtäkter. Han riktade in sig på minderåriga flickor som han kontaktade på Snapchat där han låtsades vara en pojke i tonåren.

Hassen greps i slutet av 2022, och en mängd brott uppdagades. Sara Smedberg Järnbrink, utredare på grooingruppen i Stockholm, uttryckte sig följande om brotten:

– Under en period av utredningen identifierade vi i snitt en ny målsägande om dagen. Det här är det största groomingärende jag har stött på sedan jag började arbeta med internetrelaterade sexualbrott mot barn.

Hassen kontaktade bland annat en 13-årig flicka som han försökte tvinga att skicka en nakenvideo till honom. Han uppgav att han hade gängkriminella kopplingar och skulle skicka beväpnade män till hennes föräldrahem om hon inte gjorde vad han ville.

Förekom rasistiska texter

Han tvingade en 14-årig flicka att utföra oralsex i en bil, och Attunda tingsrätt skriver följande om mannens tillvägagångssätt:

”Han har hotat att han ska skada dem, han har hotat att han ska sprida tidigare bilder och han har skrivit oerhört obehagliga saker till barnen, som att de är ’hundar’, ’orre’ och ’smutsiga horor’. Han har även fått dem att skriva saker som t.ex. ’nöff nöff’, ’jag är en smutsig hora’ och ’yes daddy’. Det har även förekommit rasistiska och i övrigt kränkande texter från hans sida.”

Hassen ska enligt Expressen ha påbörjat studier på läkar-, tandläkar- och psykologprogrammen innan han avbröt dessa. Mannen döms nu till fängelse i åtta år. Under rättegången ska Hassen ha passat på att byta namn – till Hans Kronarius.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

2 KOMMENTARER

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter