Här är senaste politikern att gå i Dumpen-fällan

En man som sitter som vice ordförande för kommunfullmäktige i Halmstad sökte ”söta pojkar som gillar att suga”, men blev konfronterad av Dumpen. Politikern trodde att han sexchattade med ett barn och skickade flera bilder på sitt könsorgan. Nu har han blivit avstängd från sitt parti.

Under dagen kom beskedet att Sverigedemokraterna stänger av en lokal partitopp i Halland. Detta efter att politikern sexchattat med ett fiktivt barn och blivit uthängd på Dumpen. Mannen, som är vice ordförande för kommunfullmäktige i Halland, sökte efter ”söta pojkar som gillar att suga”, och inledde en chatt med ett fiktivt barn som han trodde var 14 år gammal.

Politikern sökte efter ”söta pojkar som gillar att suga”. Skärmavbild: Dumpen

Mannen skickade flera bilder på sitt könsorgan till ”barnet”, men i själva verket var det medarbetare från Dumpen som politikern chattade med. Dumpen valde att konfrontera mannen när han valkampanjade för Sverigedemokraterna, men han var inte sugen på att tala med Dumpens Patrik Sjöberg och Sara Nilsson.

Sverigedemokraterna agerade snabbt när Dumpens uppgifter framkom, och partiets pressavdelning säger följande enligt TV4:

”Vi ser oerhört allvarligt på det här och agerade omedelbart för att klippa alla band till den här personen. Det här beteendet är fullständigt förkastligt och vi tar starkt avstånd från detta. Han är nu avstängd från partiet och ett uteslutningsärende kommer att hanteras redan på måndagens partistyrelsemöte”.

Flera politiker har avslöjats

Frihetsnytt har flera gånger tagit upp att politiker har fastnat i Dumpens ”fälla”. En av de politiker som tvingats avgå efter att ha sexchattat med ”barn” är Leif Andersson, som tidigare var gruppolitiker för Centerpartiet i Arvidsjaur. Politikern beskrev ingående vad han önskade göra med vad han trodde var en 13-årig flicka, och skrev att han tyckte det var ”spännande” att hennes släkting förgripit sig på henne.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

3 KOMMENTARER

  1. Pederasti är väl medfött ??
    Jag har dessbättre aldrig ens träffat någon med dessa böjelser , men dessa måste fatta att dom måste tygla sina böjelser.—dom kan ALDRIG leva ut sådana begär.

    Vad tyst det blivit om Fredrik Federlay och hans pojkvän Jonas ….
    men MSM är ju hänsynsfulla ……

  2. Decennier av degenererad hbtq-propaganda sätter sina spår i befolkningen. Visst, gubbäcklet har såklart det yttersta ansvaret för sina handlingar. Men det är ju inte omöjligt att tänka sig att Magnus Hirschfeld hade känt sig väldigt tillfreds med resultatet om han hade levt idag.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter