Här grips ”svenske” gängledaren

I massinvandringens spår har gängkriminaliteten brett ut sig. Nu har dock den turkiska polisen lyckats gripa en av de kändaste gängledarna, Ismail Abdo, även kallad ”Jordgubben”.

På senare år har gängkriminaliteten brett ut sig. En av de kändaste gängkriminella har varit Foxtrotnätverkets Ismail Abdo, även kallad ”Jordgubben”. Turkiska Milliyet rapporterar nu att han har gripits, även om han senare släpptes mot borgen.

Ständigt nya gäng

Som Frihetsnytt tidigare rapporterat har uppstår trots alltmer polisresurser ständigt nya gäng. Exempel på nya gäng är Bentos som sysslar med droghandel och Pusjkin som utgörs av 60- till 70-åringar från forna Sovjet.

En lösning på problemet som föreslagits av bland annat den tidigare riksdagsledamoten Roger Richthoff är att massutvisa alla kriminella invandrare. Detta då nästan alla i gängen är invandrare.

Greps med skottsäker väst och pistol

Ismail Abdo greps i Turkiet efter efterlysning av Interpol. Den turkiska polisen förföljde en misstänkt bil och när de lyckats få fatt på den förde de bort en person utan legitimation.

Efter att ha scannat mannen upptäcktes att han hade skottsäker väst. Mannen som kunde identifieras som den Foxtrot-anknutne gängledaren Ismail Abdo hade också med sig en olicenserad pistol som också togs i beslag.

Han släpptes dock senare mot borgen på 20 000 lire.  

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

1 KOMMENTAR

  1. Ja , R R har rätt. Vi måste massutvisa kriminella bovar och banditer.
    Jag personligen vill också återsända alla Z-romer som invandrat från Polen , Fd. Jugoslavien , Finland , –endast de i gruppen som på 1950 talet registrerades som svenska z-e skall stanna kvar i landet .
    På 1940 talet hade dåvarande S regeringen kraftfulla åtgärder för att få ordning på gruppen , skoltvång , sterilisering , redig bostad , sluta upp med vagabonderande liv , där det handlade om att lura på enfaldiga bönder gamla spattiga hästar , och spå i kaffesump och liknande…—Men sedan kom 1970 talet där den framgångsrika politiken på detta område övergavs. Det var verkligen synd.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter