Här sprängs de ökända ”Georgia Guidestones”

Igår morse sprängdes de ökända ”Georgia Guidestones” av okända aktivister.

Vid fyratiden på onsdagsmorgonen, lokal tid, förstördes de så kallade Georgia Guidestones av en sprängladdning. Senare på dagen bestämde sig myndigheterna av säkerhetsskäl för att riva resterna helt och hållet.

Sprängningen fångades av en säkerhetskamera.

Stenarnas ursprung är höljt i dunkel, men de har av många tolkats som globalistiska målsättningar huggna i sten och presenterade med ett förskönande språkbruk. Inte minst därför att de är skrivna på ett flertal olika språk och kan ses som en vision om en ”enad mänsklighet” där alla olika länder och folk förenas under en framtida världsregering.

Georgia Guidestones innehöll tio riktlinjer eller principer för hur världen borde styras, där den första är att världsbefolkningen ska reduceras till 500 miljoner. Det kan konstateras att denna målsättning hittills misslyckats flagrant då världsbefolkningen nästan fördubblats sedan stenarna restes 1979. Om man däremot menade den vita delen av världsbefolkningen går det, så att säga, åt ”rätt håll”.

Artikeln är rättad. Denn innehöll en tillägg med en video från vk.com med ett försåtligt tillklippt uttalande av Albert Bourla, VD för Pfizer där Bourla sade att han ville reducera världsbefolkningen med 50% – det har visat sig att Bourla i själva verket sade han att han ville reducera den del av världsbefolkningen som inte har råd att äta hans mediciner med 50%. Felet var mitt, Carl Lundströms.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter