HBTQ / RFSL: Vad har vi lärt oss?

Detta är en krönika. Det är skribenten som står för åsikterna i texten, inte Frihetsnytt. 
Hos oss får alla åsikter komma fram, även om de är obekväma. Vi står för riktig yttrandefrihet.

Li Sam Björk: HBTQ och RFSL – vad vi kan lära oss och vad kan vi göra bättre

RFSL är inte det de en gång var. Som i så många politiska sammanhang infiltreras goda organisationer av dåliga individer, vars enda syfte är att ta över verksamheten och makten. Det goda utnyttjas som en positiv fasad för andra mer destruktiva intressen. Detta är något som vi faktiskt tillsammans kan göra någonting åt. RFSL och HBTQ-rörelsen handlar idag om sexualitet på ett moraliskt destruktivt sätt, något som våra barn, ungdomar och vi vuxna med för den delen, mår dåligt av.

Det finns inga vetenskapliga ”oberoende” studier som stödjer RFSL:s sexistiska irrläror som är en typ av propaganda och pedagogik. Dessa irrläror tvingar sen feminismen och genusvetenskapen på våra barn redan i förskolan, och våra ungdomar ska ända upp på universitetsnivå tvingas erkänna dessa som sanna för att få godkända betyg. På samma sätt jobbar media. De vilseleder allmänheten bort från att tänka fritt!

Frihet är att fritt kunna bilda sig en egen uppfattning. Vår sexualitet, oberoende hetero- eller homosexuell läggning, ska inte förväxlas med HBTQ-sexistiskt avvikande beteenden. Inte heller ska vi tillåta att könlösa uttryck som exempelvis ”hen” tvingas på oss. Pojkar är ”han” och flickor ”hon” och har behov av att få uttrycka sig och uppfattas så.

Nää! Vi ska inte låta oss luras! Vi kan och vet bättre!

Vi kan tillsammans bilda fria rörelser och organisationer som tillvaratar det positiva som finns i vilka vi är, utan att behöva skämmas. Fenomenet och handikappet ”Transsexualism” har lärt mig att RFSL, HBTQ, feminismen och genusvetenskapen har fel.


Jag kan bidra till din och alla andras frihet att få bilda er en egen uppfattning i frågan. RFSL, HBTQ, feminism och genusvetenskap är djupt manipulerande vänsterinriktade politiska organisationer/rörelser. Så med rätt röst i valet, kan vi rösta bort dem.

Vad gör vi nu? Ett första steg är att förstå hur vi blir vilseledda – vad/vem/vilka som vilseleder, och vad de är ute efter. Ett andra steg är att ta oss ur den bedrägliga spiralen genom att träffas och bygga alternativa positiva rörelser, där vi fritt kan informera varandra och andra om hur verkligheten faktiskt ser ut. Jag har samlat på mig tillräckligt med erfarenhet om hur illa det ser ut idag med RFSL, HBTQ, feminism och genusvetenskap, som dikterar vad vi ska tycka, tänka och tro. Jag har sett hur våra barn i förskolan uppfostras till att vara könlösa små grå varelser.

Låt oss vända på allt det negativa till vår fördel! Att som idag fortsätta diskutera sexualitet i RFSL-termer är att gå i fällan och det leder ingenstans. Det vi istället ska göra är att positivt utgå från oss själva, från dom kvinnor och män vi är. Hur kan vi på bästa moraliskt jämställda sätt umgås med varandra för att alla ska må bra?

Jag vet att det finns föräldrar vars barn och unga, och senare vuxna, har vilseletts av RFSL och råkat illa ut i tron om att ett könsbyte skulle vara den enda lösningen på deras problem och livssituation. Jag vet också någonting annat mycket bättre.

Vi har Svenska Bok- & Mediemässan den 20 augusti nu innan valet. Jag kommer att vara där tillsammans med många andra. Så varför inte ses där?

Trots allt och att jag bytte kön 2007, så är jag inte konstigare än andra för det.

Gästskribent: Li Sam Björk

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter