Heiko Schöning: Det jag sa skulle hända, det hände

De framförda åsikterna är personliga och representerar personen, inte Frihetsnytt. 
Hos oss får alla åsikter komma fram, även om de är obekväma. Vi står för riktig yttrandefrihet.
Läkaren och vice presidenten i World Freedom Alliance Heiko Schöning besökte Läkaruppropets konferens i Stockholm och Frihetsnytt fick ett samtal med honom.
Doktor Heiko Schöning, du berättade nyss att du har tankar över vilka som är förövare och du visade ett antal kort med ansikten på. Vet du något som andra inte vet?

– Ja precis, detta är som en grekisk trojansk tragedi. Där var det en person – Cassandra – som varnade människor för vad som skulle komma att hända. Att folk skulle dö och det skulle bli förödelse. Men ingen trodde henne. Sen blev det en massaker i Troja. Jag är lite i samma läge, för jag är en person som 2019 offentligt sagt att år 2020 kommer en fejkpandemi att inträffa och den kommer att vara planerad i förväg av kriminella. En lång intervju om detta sändes i Tyskland i september 2019. Jag nämnde dem vid namn, jag nämnde företag som skulle vara involverade och exakt detta skedde. Så det är en äkta tragedi.

Hur kunde du veta detta?

– Jag har skrivit om detta i min bok ”Game over – Covid-19 Anthrax-01” som man kan köpa på Wirkraft-institut.net. Den finns snart också på engelska. Här skrev jag alltså om alla detaljer. Exakt det jag hade sagt skulle hända hände. Så vi kan fokusera på förövarna, skippa alla de medicinska och brottsliga detaljerna om vi fokuserar på förövarna. Nyckeln är förkunskapen.

Hur skulle du benämna alla sjukhusdirektioner och medicinska styrelser – är de också förövare eller följer de bara strömmen?
Fuad El-Hibri
Foto: Wikipedia/ Habri1996

– Nej, de följer strömmen och följer order. Vi har dessa erfarenheter från 30- och 40-talen framförallt i Tyskland, att följa order inte alltid är rätt utan man behöver använda sitt sunda förnuft. Man måste ha styrka att hålla fast vid sanningen. Men vi kan bortse från de medicinska detaljerna och se till hur detta har spelats ut och vilka som är förövare, vilket jag har beskrivit i min bok.

– Den här mannen Fuad El-Hibri, född i Tyskland av libanesiskt ursprung, han är chef för vaccintillverkaren Emergent BioSolutions och de hade monopol på anthraxvaccinet. Och som av en tillfällighet producerar de även mycket covidvaccin för exempelvis Astra Zeneca. Det är viktigt att förstå att för att bygga en vaccinfabrik tar det åratal och detta förberedde de tidigt.

Amiral William J Crow
Foto: Wikipedia/ Russel Roederer

– Vad gäller anthraxattackerna så kom de från den amerikanska militären. Gissa vem som också var chef på Emergent BioSolutions – amiral William J Crow, en av de högsta militärerna i den amerikanska marinen. Han köpte vaccinföretaget som gjorde anthraxvaccin för endast 25 miljoner euro och kort därefter inträffade anthraxattacken. Han gjorde sig en förmögenhet på det.

Vad blir nästa steg för dessa människor?

– Jag försöker beskriva den stora bilden i min bok. Första genom att förklara anthraxbrotten, därefter covid-19 och sedan kommer den större strukturen bakom. Man behöver undersöka historien så det går inte att förklara i en kort intervju. Men vi lever sedan decennier i en struktur av organiserad brottslighet. Sverige är en del av det, Tyskland är en del av det och så vidare. Det är inte en fråga om länder utan om en världsomspännande maffia upp till de högsta politiska nivåerna. De är bara politiska marionetter. Det är ju inget nytt att brottslingar mutar politiker.

– Men jag förstår att det är väldigt skrämmande för de flesta att försöka inse att det verkligen är så här stort. Men i slutänden är det ju bara några hundratal riktigt kriminella och tusentals opportunister som vill tjäna pengar och gynna sin karriär. Så vi har en god chans att slå mot denna organiserade brottslighet och exponera, i fallen med covid-19 och anthrax, hur denna brottslighet är organiserad. Detta är helt nödvändigt med tanke på framtiden för dessa brottslingar har fler planer. Det handlar om våra familjer, våra liv och våra tillgångar. World Economic Forum säger ju detta öppet att vi inte kommer äga något och vara lyckliga ändå. Detta kommer bli verklighet steg för steg om vi inte sätter stopp för det.

Har dina efterforskningar visat vad deras nästa trick kommer innebära?

– När försörjningskedjan av livsmedel kommer att brytas kommer människor att svälta och dö. I Afrika, i Asien och även här i Europa.

Man kan titta på en lång intervju på kanalen kla.tv/24568 där jag lägger fram bevisen.

Det här handlar inte om politik eller höger och vänster. Jag är familjefar och läkare och jag vill uppmana folk att följa sanningen och tala ut, förbereda sig för framtiden och att inte leka med de kriminella.

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter