Desperat Biden vräker ut medborgarskap

Joe Biden pressas hårt av fallande opinionssiffror. Nu försöker han ta till en ny taktik för att locka röster: att vräka medborgarskap över illegala invandrare från Mexiko. Men strategin kan slå tillbaka.

USA:s president Joe Biden pressas, som Frihetsnytt tidigare berättat om, hårt av fallande opinionssiffror och dåliga offentliga insatser. På senare tid har också alltmer kritik hörts inifrån det demokratiska partiet.

Nu börjar presidenten ta till allt mer desperata grepp för att vinna framgång.

Vräker ut medborgarskap

Nu har Biden kommit på ett nytt knep för att vinna framgång, det är att göra den liberala amerikanska invandringspolitiken ännu mer liberal. Detta rapporterar Reuters.

Bildkälla: Wikimedia CC BY 3.0

Det handlar i det här fallet om att hundratusentals illegala invandrare som är gifta med amerikanska medborgare skall tilldelas medborgskap. Det kan röra sig om så mycket som en halv miljon människor totalt.

De flesta av dessa är mexikaner som i klar majoritet röstar för Demokraterna och tilltaget kan ses som en strategi från Bidens sida för att vinna röster i det kommande presidentvalet.

USA:s invånare vill ha deportation

Strategin kan dock slå tillbaka mot Biden. En majoritet av amerikanska folket, 56 procent, vill att flera eller alla illegala invandrare skall deporteras, enligt en undersökning.

Donald Trump har tidigare vunnit väljare på stramare invandring och kan förväntas göra det igen.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

1 KOMMENTAR

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter