Hur du manipuleras in i helvetet

Detta är en krönika. Det är skribenten som står för åsikterna i texten, inte Frihetsnytt. 
Hos oss får alla åsikter komma fram, även om de är obekväma. Vi står för riktig yttrandefrihet.

World Economic Forum: ”You will own nothing and you will be happy

Om du är i någon fas av uppvaknande till den värld vi lever i, har du hört frasen ”You will own nothing and you will be happy”. Frasen myntades av World Economic Forum – en grupp makthavare du aldrig röstat på, har sett eller ens visste existerade. Ändå finner vi presidenter, ministrar och vår egen statsminister på World Economic Forums medlemslista. Vad innebär det? Att makten över vårt land ligger… Ja, du gissade rätt! Utanför vårt land.

Vad du måste veta är hur globalistmakthavarna fungerar för att du ska förstå begreppet ”You will own nothing and you will be happy”.

Planeringshorisont på 50-100 år

Man gör inte en omstart på hela världen över en natt. Det verkar just nu skrattretande och absurt för dig att du ska ge upp dina ägodelar och vara glad över det. Men det här går utanför din horisont, du ser inte så långt fram som de gör. De planerar 50-100 år i förväg och har så gjort under lång tid. Varje litet steg under många år, varje agenda som för dig verkar separerad från helt andra händelser, är noggrant konstruerad och planerad sedan väldigt länge.

Det handlade inte om hälsa

Pandemin handlade inte om hälsa, det vet du nu. Den handlade om att ta kontrollen över dig. Mer psykiskt än fysiskt. Lockdowns, masker, rädslor och sprutor. Allt handlade om att få dig att rubbas i din dagliga värld och i dina friheter. Att ge upp bestämmanderätten över din kropp, vända dig mot dina medmänniskor och acceptera makthavarnas ”lösningar” har varit målet från första stunden de tryckte på knappen för att släppa ut ett virus de själva skapat. Efter den initiala kontrollen, när du är tillräckligt labil, osäker och rädd, ger de dig en paus. De ger tillbaka 30 procent av dina friheter för att du ska känna att de nu har löst problemet och du kan lita på dem, slappna av och vara mottaglig. Tacksam till och med.

Sedan kommer nästa smäll: De tar ifrån dig mat och livsmedel. Smällen efter det: De tar ifrån dig el. Hungrig, frusen och rädd bryts du slutligen ner och tar emot lösningen.

Deras lösning på ditt problem

De har gjort det för dyrt att äga någonting alls. Du har inte råd att betala för ditt hus, du är belånad för att elen är extremt dyr samtidigt som allt du vill är att ge dina barn mat. In kommer lösningen: Om du inte äger någonting försvinner alla dina problem…

Plötsligt är situationen en helt annan och ”You will own nothing and you will be happy” är inte längre så långsökt. Det är till och med välkommet. Tacksamt tar du emot och lugnet infinner sig. Skulder försvinner, problem försvinner.

In kommer nästa lösning: Du får en basinkomst – snälla staten ger dig en månadspeng. Inga problem kring pengar, för du blir bara tilldelad en summa att leva på. Den är ganska liten för du äger ju ingenting.

Men ingenting, någonsin är gratis! Vad kallar man någon som delar ut en månadspeng? Jo, din vårdnadshavare. Vad gör en vårdnadshavare? Bestämmer vad som är bra och dåligt för dig. Hur gör de det? Om du inte lyder deras regler försvinner månadspengen.

Och vilka är reglerna? Det är vad du gör i samhället, vad du skriver, vad du tycker och säger och vad du ägnar dig åt. Och vips är vi i nästa fas: Social credit system! 

Ser du? Så ondskefullt listigt

Allt är planerat, genomtänkt och analyserat sedan länge. Vi är i verkställandet av planen. Du är ingenting annat än ett oönskat barn i denna plan. Du ska lyda och straffas om du inte gör det. För att i slutänden är du en ”useless eater” – den största klassen i deras klassystem och de klarar sig utan dig. 

Vi går igenom elden tillsammans för att få ett stopp

Ett ord: Tillsammans! Vi slutar lyda! Och vi slutar lyda tillsammans!
Mod är inte att vara orädd, mod är att vara rädd och på skakande ben ändå gå framåt och igenom helvetet. Allt detta slutar över en natt när vi slutar se varandra som fiender. När vi vänder blicken uppåt och säger ”Inte en enda konflikt till med mina medmänniskor!”.

När vi ser att vi inte behöver stora bolag att dela ut förgiftad mat till oss, vi handlar utan mellanhänder. När vi vägrar skuldsätta oss för el och konsumtion och tillsammans vägrar betala absurda räkningar. När vi tillsammans jagar bort folk som kommer till oss som gamar och vill ta våra hus och ägodelar. När vi skyddar varandra istället för att lägga skulden på varandra.

För om vi inte går genom elden tillsammans, vad ska vi bygga den nya världen på? Tilliten, mänskligheten, empatin är det som byggs just nu, i varje ord, i varje handling. Det är inte upp till makthavare att ge dig frihet. Frihet är ingenting man blir tilldelad. Frihet är någonting man föds med och slåss för att skydda.

Skribent: Aida Reva

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter