I Sveriges riksdag är alla förlorare

– det hävdar IT-entreprenören Carl Lundström

Nu kommer frihetskämpen vara huvudtalare på Svenska Bok- & Mediemässan i Stockholm den 20 augusti.

En av alla intressanta människor som kommer att delta på årets Svenska Bok- & Mediemässa är IT-företagaren och frihetskämpen Carl Lundström som även är huvudtalare på mässan.  

Carl kommer att dela med sig av sina fina kunskaper och reflektioner kring ett mycket viktigt ämne i ”hur man på bästa sätt ska använda sin tid”.

Mässan är det ledande eventet i Sverige som frambringar en fri och utvecklande debatt mellan människor med olika åsikter, säger Lundström. 

Han anser bland annat att massövervakning har staten inget med att göra, att hotet mot yttrandefriheten är regeringen och dess globala allierade IT företag, och att hans önskan är att globalisterna ska avslöjas och slås tillbaka. 

”Sprid till alla dina vänner och boka tillsammans er plats till mässan ni inte vill missa och delta själv i kampen för Sveriges demokrati och yttrandefrihet”, uppmanar Carl.

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

00:20:21
00:26:21

Ulf Ström: Det går att göra en Swexit!

00:18:54
00:09:54
0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter