Inte i massmedia: Läkaruppropet höll stor internationell konferens i Stockholm

Idag hölls en välbesökt internationell läkarkonferens med fokus på erfarenheterna från covidpandemin. Endast alternativmedia närvarade för att rapportera. Frihetsnytt intervjuade bland andra Robert Malone, uppfinnaren av mRNA-vaccinet.

Under lördagen och söndagen arrangerade föreningen Läkaruppropet konferensen ”Pandemic Strategies, Lessons and Consequences” med cirka 1 000 deltagare i centrala Stockholm. Till arrangörernas förvåning valde hela den privata och statsfinansierade journalistkåren att avstå från att bevaka konferensen. Endast alternativmedia var närvarande och Frihetsnytt intervjuade sex av de församlade experterna.

Under veckan kommer intervjuerna att textas och redigeras. Som smakprov bjuder vi senare under kvällen på ett klipp ur Carl Lundströms intervju med Robert Malone, världens förmodligen högst kvalificerade läkare vad gäller smittspridning och vaccinering.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter