#IrelandIsFull trendar på Twitter

Massmigrationen till Europas alla länder har satt avtryck på ländernas säkerhet, ekonomi och demografi. Irland är ett av de länder som tröttnat på godhetspolitiken och allt fler irländare kräver nu ett stopp. Hashtaggen #IrelandIsFull dyker upp allt oftare på Twitter.

Under 2021 beviljades 201 885 migranter asyl i EU. Tyskland var det land som beviljade flest asyl men sett till folkmängden låg Cypern högst upp. Irland tog emot 2,92 asylsökande per 10 000 invånare, en nivå som är högre än Sveriges. Observera att dessa siffror endast räknar de som tog sig till landet och sökte asyl den lagliga vägen. De som illegalt tog sig till Irland finns det inga siffror på.

I april 2020 rapporterade EU:s Centrala statistikkontor att det bodde omkring 644 400 icke-irländare i Irland. Detta motsvarar 12,9 procent av den totala befolkningen. Hur många migranter som blivit medborgare och nu räknas som en ”riktig” irländare framgår inte.

#IrelandIsFull

Sedan åtminstone i januari 2023 har det arrangerats demonstrationer i Irland där budskapet lyder ”IrelandIsFull”, vilket på svenska betyder att Irland är fullt. Protesterna var i början i huvudsak riktat mot att de flyktingar som kom var unga män. Etablissemanget har nämligen förklarat att de som flyr krig och behöver irländarnas hjälp är kvinnor, barn, gamla och en och annan man.

På senare tid har kritiken som gått under hashtaggen #IrelandIsFull riktat sig mot fler av de problem som migrationen fört med sig. Ökat våld, sexuella trakasserier och höga kostnader är några av dem. Men även kritik mot att Irlands djupt förankrade kristendom får stiga åt sidan till förmån för islam.

Det är uppenbart att irländarna har tröttnat på migranterna och de problem som de för med sig. En av användarna på Twitter skriver att ”Vi [irländarna] vill inte spela med i politikernas godhetspolitik längre”.

Färsk statistik visar även att den fjärde största väljargruppen är irländska nationalister.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

1 KOMMENTAR

 1. Det som händer i väst är totalt obegripligt.
  Vi har ingen som helst skyldighet att ta emot folk från andra länder.
  Vid naturkatastrofer hjälper man till med mat , tält och annat som behövs i det drabbade landet.
  Det är som om ett hjärnvirus drabbat politiker och väljare i västeuropa.
  Är folk helt rubbade ??Lär dom sig aldrig ??
  Palme inledde med automatisk asyl för soldater som hoppade av USA:s krig i Vietnam……dom avhoppade var till 99 % svarta män som i Sverige startade brutala hallickverksamheter. !!!! Fibban , SE , och Lektyr skrev massor om det på den tiden.
  Hallickarna hade cykelkedjor med trähandtag som användes att piska flickor som inte dragit in tillräckligt till hallicken. !!!

  Ingen reaktion från myndigheterna—våra svenska naiva flickor offrades.

  Sedan kom ”juggemaffian ” —och sedan alla sydamerikanska kommunister —vid kriget i Jugoslavien 80 000 romer/Z—vid undantagstillståndet i Polen som infördes av Jaruzelski 1981 ..öppnade Sverige gränserna för polacker…–dom enda som lämnade landet var de polska romerna/Z . 60 000 pers.

  Och nu är det folk från MENA och Afrika…
  De styrande borde lärt sig ??? Väljarna borde lärt sig ?? Är alla helt snurriga ? Hur har folk blivit så här ??Är det cyklamat och andra kemikalier i livsmedel som dödat folks hjärnceller ??

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter