Ivana Trump död – blev bara 73 år

Donald Trumps ex-hustru och modern till tre av hans barn avled den 15 juli i sitt hem i New York. Hon blev bara 73 år gammal och uppges ha avlidit av en hjärtattack.

– Jag är otroligt ledsen över att behöva informera alla er som älskade henne, och ni är många, att Ivana Trump har gått bort, skriver exmaken Donald Trump på plattformen Truth Social.

Räddningspersonal anlände till Ivana Trumps hem i centrala Manhattan klockan 12:30 lokal tid, uppger ABC News. Ambulans hade kallats till platsen efter ett nödsamtal där det uppgavs att Ivana Trump drabbats av hjärtstillestånd.

Ivana Trump efterlevs av barnen Donald Jr, Ivanka and Eric Trump. Hon uppges inte ha haft några särskilda hälsoproblem och en granne säger till The Sun att hon ”såg fantastisk” ut kort före dödsfallet och att man inte kunde ana att hon skulle dö av en hjärtattack.

I sociala medier spekulerar covid-kritiker i ett eventuellt samband med covid-vaccinet, som har lett till just hjärtproblem för annars friska människor. Ivana Trumps vaccinationsstatus uppges dock vara okänd.

UPPDATERING 2022-07-16 13:07

En obduktionsrapport har visat att Ivana Trump dog på grund av ett olyckligt fall, vilket uppmärksammats i Daily Stormer – som in en annan artikel bjuder på en mängd fina bilder ur fru Trumps liv.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter