Jag står för varenda ord jag skrivit om den svekfulla Kith Mårtensson

Detta är en krönika. Det är skribenten som står för åsikterna i texten, inte Frihetsnytt. 
Hos oss får alla åsikter komma fram, även om de är obekväma. Vi står för riktig yttrandefrihet.

Affären Kith Mårtensson i Sölvesborg: Att bli förbannad på maktmissbrukande politiker är helt naturligt – svenska folket borde reagera ännu hårdare när orätt begås

Jag står för varenda ord som jag skrivit när jag kritiserat den svekfulla Moderatpolitikern Kith Mårtensson i Sölvesborg, som ljugit i valrörelsen och så snart hon fått chansen lierat sig med den politiska fienden Socialdemokraterna. Om jag var Moderat väljare i Sölvesborg skulle jag verkligen vara rasande. Nu har också sossarnas partiledare Magdalena Andersson skyndat till Mårtenssons undsättning, hon har besökt Sölvesborg och slår fast att ”hat och hot inte hör hemma i en demokrati”.

Hot är ett hittepåord som politiker älskar att slänga sig med för att få tyst på missnöjda medborgare. Andersson har ingen rätt att kväva folkets rättmätiga vrede. Det är tvärtom de starka känslorna, ilska, hat, vrede och besvikelse som skapar nya politiska rörelser och som är vägen för att få bort de individer som för en destruktiv politik som skadar vårt land. Svenska folket behöver mer ilska, inte mindre. Svenska folket behöver sätta ner foten mot maktmissbrukare som förstör vårt land.

Tror du att revolutioner skulle varit möjliga om ingen nånsin blev förbannad?

Tror du att revolutioner skulle varit möjliga om ingen nånsin blev förbannad? Tycker du att ett mobbat barn bara ska ta emot stryk utan att reagera? Svenska folket jämförs ibland med godtrogna dronter som liknöjt bligar rakt fram utan att röra en min medan deras art går mot sin undergång. Man är så ängslig i sin önskan om att inte stöta sig med någon att man utplånar sig själv. Och det är de här känslorna och mekanismerna som lömska politiker spelar på.


Magdalena Andersson skuldbelägger folket för att de reagerar med ilska på att de sviks, luras och utnyttjas. Kith Mårtensson, girigbuken i Sölvesborg, som ljugit sina väljare rakt upp i ansiktet, går till attack mot väljarna och dem som demonstrerar och får det att låta som att ilskan mot henne är oanständig och onaturlig. Men så är inte fallet. Tvärtom vore det onaturligt att tiga still och fortsätta knyta näven i fickan. Att tissla, tassla men i övrigt slå ner blicken för att inte vara besvärlig. Bara låta orätt passera. Böja nacken åt eliternas representanter. Kuva sig.

I andra länder går man in och bär ut maktmissbrukarna på gatan

I andra länder kastar missnöjda bönder gödsel på svekfulla politiker. Man går in och bär ut maktmissbrukarna på gatan. Störtar lögnare och despoter. Politiker som Mårtensson är förblindade av sin egen härlighet, av att de hittills fått hållas utan att de fått något riktigt motstånd. I detta stöttas de av klägget, sina kompisar i vänsterbliven etablissemangsmedia, som tröstar och ojar sig över att folket har mage att protestera. I stället borde medier ställa sig på folkets sida, granska makthavarna åt folket. Men nej. Förljugen etablissemangsmedia lever i äcklig symbios med makthavarna, slickar deras röv och fjäskar för dem som med hjälp av statligt presstöd ser till att de kan lyfta feta löner.

Svenska propagandamedier går bara till attack mot de partier som uttrycker systemkritiska åsikter och som inte är socialister eller vänsterfeminister. Blekinge Läns Tidning till exempel, Kith Mårtenssons lilla husorgan, kampanjar mot folket för att ge Mårtensson mentalt stöd så hon kan fortsätta ägna sig åt sitt maktmissbruk. Så skapar man illusionen att arga känslor är avvikande och konstiga.

Mårtensson bör ta sitt ansvar och lämna politiken

Såklart de här förljugna individerna sätter i halsen när någon känd opinionsbildare högljutt ifrågasätter deras agerande. Därför började Mårtensson hota med polisanmälningar för att jag kallat henne batikhäxa och girigbuk. Som om det vore olagligt! Mårtensson är så fartblind i sitt maktmissbruk att hon tror att polisen ska ägna sig åt att skydda henne från folkets åsikter. Har hon glömt att hon är vald av folket? Folket som gett henne sitt förtroende kan lika snabbt ta ifrån henne detsamma. Men Mårtensson är så full av sig själv att hon anser att folk inte ska få bli förbannade. Hon anser att polisen ska lagföra journalister, för att de har mage att kritisera hennes svek och politiska girighet.

Jag kan tala om att jag inte är särskilt orolig för Mårtenssons utspel. Jag anser att hon förverkat sitt förtroende och bör sparkas ut, om hon inte avgår för egen maskin. Det som inte hör hemma i en demokrati är en maktmissbrukande politiker som berikar sig och när det blir kritiserat, sätter igång och hotar journalister. Att socialister avskyr yttrandefrihet är känt sedan gammalt, är det verkligen vad Moderater numera också ska börja ägna sig åt? Mårtensson bör ta sitt ansvar och lämna politiken.

Skribent: Katerina Janouch, författare och opinionsbildare

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter