Jag trodde det var ett virus men något kändes fel..

Detta är en krönika. Det är skribenten som står för åsikterna i texten, inte Frihetsnytt. 
Hos oss får alla åsikter komma fram, även om de är obekväma. Vi står för riktig yttrandefrihet.
Jag började söka efter info för att skydda mig. Jämföra information från folk på sociala medier, i utlandet och all information globalt. Hur betedde sig detta virus, vilka symtom gav det, vilka analyser fanns, vad skilde sig från land till land? Och varför?

Sen började jag tänka..
Var började allt? I Kina, som är influerat av kommunistpartiet (KKP) som i sin tur är mästare på propaganda och lögner. Vad hände egentligen i Wuhan och vad hände innan?

Myndigheter & media kom med konstiga uttalanden, märkliga uträkningar, vilseledande information, och de ändrade sig fram och tillbaka. ”Vi vet inte det och vi vet inte det..” 

Om inte ni vet, då tar jag väl reda på det själv!

Uppgifter stämde inte med uttlandet. Ett flertal oberoende källor från alternativa medier, rapporter från läkare och dokumentation pekade på något helt annat. Jag fortsatte söka över det digitala biblioteket, följa olika sociala grupper globalt, till exempel militärer, läkare, journalister på olika sociala plattformar. Vad sa de?

Ju mer som kom fram desto mer kom censuren. Folk blockerades, ”fakta-kollades” och raderades. Jag började undersöka om det fanns belägg för denna censur? Men det visade att i 99 procent av fallen var det helt tvärtom – sanningen raderades!

Är det modern, tyst krigföring som pågår?

Samtidigt som virushysterin var i full fart, toapapper tömdes i butikerna och i princip hela världen var i hypnos, så märkte jag att något pågick samtidigt. Ett antal 3-, 4- och 5G-grupper skapades på Facebook världen över och det utfördes många mätningar på mikrovågsstrålning, vilka visade extrema höjningar på flertalet platser och främst i storstäder. 

Någonting verkade galet här. Varför pågick en massiv utbyggnad av just 5G samtidigt? Varför skruvades nivåerna upp? Jag började läsa på om mikrovågor, lyssna på flertal olika uttalanden, kolla rapporter och jämföra symtom på hög mikrovågsstrålning med virussymtom. Där visade det sig att bara med en nivå på över 10 000 mikroW/m2 påverkas immunförsvaret. Hur påverkas människan då av nivåer med 100 000 mikroW/m2? Eller 1 miljon? Hur påverkas ett popcorn i en mikrovågsugn? Hur påverkas vi människor av denna strålning?

Symtomen visade sig vara bland annat huvudvärk, andningssvårigheter, tryck över bröstet med mera – flera symtom som matchas med symtomen av Covid. Utbyggnaden av master i storstäder och fall som rapporterades – vad hände egentligen i Wuhan? Fanns det en koppling? 

Eller var det tillfälligheter? Och hur många tillfälligheter behövs? Räcker det inte med att en massiv global utbyggnad ska ske just under en pandemi, för att börja fundera? Få en tanke? Jag sökte och hittade artiklar och underlag på att 10 000 basstationer byggdes ut i Wuhan precis innan detta så kallade utbrott.

Utöver att Post- och telestyrelsen (PTS) senare gick ut med att 5G-frekvenserna var höga gick SÄPO gick ut med Wallenbergs Kinakopplingar. Kinesiska Huwaei var frustrerade när de stoppades och inte fick bygga ut….

Även utrikesministern och tidigare generaldirektören för den amerikanska underrättelsetjänsten CIA, Mike Pompeo gick ut på Twitter om detta hot. Självklart hade han redan då kontakt med militära enheter.

Ett flertal internationella studier och detaljer finns att tillgå på Strålskyddstiftelsens hemsida om man vill djupdyka i ämnet.

Kortfattat lanserades 5G-utbyggnaden samtidigt som ”pandemin”, och symtomen på den sammanlagda ökade strålningen av 3-, 4- och 5G använde de globala medierna till att driva viruspropagandan.

Jag fortsatte söka information

”Viruset” kom till USA och pusselbitarna började falla på plats. Vem styr siffrorna på antalet fall? Vad stod längst ner i hörnet på alla rapporter i media globalt? Jo – Johns Hopkins University.

Alla vägar ledde till USA och Centers for Disease Control and Prevention (CDC), som är världens största hälsomyndighet och som många i Sverige inte ens känner till. Var finns Europahuvudkontoret? Jag sökte och fann: i Solna, Sverige!

Vad hände där? Vad pågick samtidigt? Valet! Hur mycket skulle allt detta påverka valet?

Var Trump galen som jag trodde först i många år? Hade jag bildat mig en uppfattning från någonting jag hört via media eller hade jag verkligen lyssnat på någon presskonferens om vad han egentligen sa live? 

Jag började lyssna på vad han verkligen sade. Jag tog in informationen och granskade istället för att påverkas av medias propaganda och började se att flertalet vinklingar av hans uttalanden var direkt felaktiga. Media ljög rakt upp i ansiktet på folk globalt. Inte bara om Trump utan jag upptäckte lögner i överlag 99 procent av de globala nyheterna.

Med mitt arbete inom mediabranschen i många år, visste jag innerst inne att sanningen går i steg:

  1. Direkt från källan, personen/folket & social media. 
  2. Oberoende medias källor och granskningar
  3. När en av 100 artiklar i större media lyfter en del av sanningen.
    Vem kan se igenom den om de två första inte verifierats?

Testet som bekräftades otillförlitligt

Viruset kom till Afrika och Tanzania, där presidenten, John Magufuli, fattade beslutet att testa om detta PCR-test var tillförlitligt. Han drog denna sticka mot motorolja, en papaya och en get. Samtliga kom tillbaka som positiva resultat. Detta kom även ut i ett flertal nyheter världen över.

Vad var det med detta test egentligen, vem utvecklade det och vad sa han om det? 

”With PCR if you do it well you can find almost anything in anybody..” ”It doesn’t tell you that you are sick”, sade Kary B. Mullis, Nobelpristagare och utvecklare av PCR-testet. Här ett censurerat klipp med Mullis.

Därutöver gjordes även ett antigentest på Coca Cola i Österrike, som visades upp inför Österrikes parlament av FPÖ:s generalsekreterare Michael Schnedlitz: vilket också det resulterade positivt.

Folkhälsomyndigheten (FHM) uppdaterade info om testet på sin hemsida i slutet av 2020 utan att berätta om det för folket.
”PCR-tekniken som används i test för att påvisa virus kan inte skilja på virus med förmåga att infektera celler och virus som oskadliggjorts av immunförsvaret och därför kan man inte använda dessa test för att avgöra om någon är smittsam eller inte.”

Den 20 januari 2022 togs den ursprungliga texten bort och de använder andra ord, men även det visar att testet i sig inte håller. 

”PCR-teknik – som används för att se om en person har virus i kroppen kan inte skilja på aktivt och inaktivt virus. Ett aktivt virus kan fortfarande infektera celler och alltså smitta andra personer, men ett inaktivt virus har oskadliggjorts av immunförsvaret och smittar inte längre. Därför kan den typen av prov inte användas för att avgöra om en person som tidigare testat positivt för covid-19 är fortsatt smittsam eller inte.”

”Pandemi” baserad på ett icke tillförlitligt test

Kärnan i raderna är: Om testet inte kan skilja på aktivt eller inaktivt, kan det då särskilja mellan en vanlig influensa eller något annat? Finns det någon isolering av viruset överhuvudtaget för att kunna mäta det? Om det inte kan särskilja aktivt och inaktivt, hur har det då kommit fram nya versioner? 

Hur kommer det sig att ingen testar positivt för en gammal variant så fort en ny variant kommit ut i media?

Om en så kallad ”pandemi” baseras på en felaktig testmetod som visar felaktiga siffror, inte kan skilja mellan influensa eller virusvarianter, är det då en pandemi eller ett sätt att manipulera siffrorna för att öka skrämselpropagandan? Ett strategisk verktyg för att driva psykologisk krigföring mot mänskligheten? Femte generationens tysta krig i hybridform för att i slutändan få folk rädda och driva dem att ta en injektion?

Om det varken finns en fungerande testmetod eller isolerat virus, är det ju ett bedrägeri och således det största brottet och lögnen i mänsklighetens historia. Allt för att driva folk till att ta denna injektion, till ett digitalt pass och till att låsa passet till ett centralt digitalt banksystem. Att ta full kontroll och således införa en ny global världsordning och ett slavsystem där du aldrig är fri från maktens kontroll och övervakningssamhälle.

Utöver alla skador med blodproppar, hjärtstopp, dödsfall, ökade fall av als, cancer, bältros och så mycket mer, så är det utan en tanke på medmänsklighet ett rent folkmord och en krigshandling mot mänskligheten på alla plan. Varvid detta är och kommer att bli en militär angelägenhet som kommer nå offentlighetens ljus ju mer mänskligheten vaknar upp. Allt handlar i slutändan om exponeringen av ett korrupt system och psykopaterna som äger världens banker, media, läkemedelsindustri och Big Techföretag med flera.

WHO och Tedros

Här följer några rader från journalisten och dokumentärfilmaren Wikki Willod, (som gjorde filmen Plandemic, II och III – vilken nu är aktuell).

Vem är Tedros, vilken bakgrund har han?

”Innan han utsågs till generaldirektör för WHO var Tedros Adhanom Ghebreyesus en del av hälsoministeriet och tjänstgjorde under Etiopiens diktator, Mengistu Haile Mariam. Tedros fortsatte till att bli hälsominister från 2005 till 2012 under premiärminister Meles Zenawi. Där träffade han den tidigare presidenten Bill Clinton och inledde ett nära samarbete med Clintons och deras Clinton Foundation. Han utvecklade också en nära relation med Bill och Melinda Gates Foundation. Som hälsominister skulle Tedros också vara ordförande för den globala fonden, grundad av Gates Foundation. Den globala fonden har kantats av ändlösa bedrägeri- och korruptionsskandaler. Tedros var även toppverkställande och centralkommittémedlem i Tigray People Liberation Front (TPLF), en brutal och korrupt etnofascistisk politisk grupp som huvudsakligen är ansvarig för grova kränkningar av de mänskliga rättigheterna och brott mot mänskligheten i Etiopien.

TPLF är ansvarigt för otaliga mord, tortyr, massgripanden och våldsamt förtryck. Trots sitt oroande förflutna, med stöd av Gates, Clintons och Kinas kommunistiska parti (KKP), valdes Tedros till generaldirektör för Världshälsoorganisationen 2017 och ersatte den kontroversiella Dr Margaret Chan i Hong Kong. Innan han tog över rodret för världens mest inflytelserika hälsoorganisation anklagades Tedros för att ha hemlighållit över tre stora epidemier…”

Så en kommunist som är kopplad till en terroristorganisation och får stöd från KKP ska mänskligheten lita på?Hur många länder får KKP inflytande över via WHO genom att ha en korrupt ledare som en förlängd arm?

Följ pengaflödet

USA drog tidigt tillbaka stödet till WHO. Men vem klev in och började bidra direkt med motsvarande summa? Vilka tjänar mest på allt detta? Hur stora investeringar i vaccinföretag har Bill & Melinda Gates Foundation gjort? Hur mycket betalar dom via GAVI till WHO? 

Ytterligare pusselbitar föll på plats – maktgalenhet utan dess like! Mr Bill kopplades till ALLT. Bara namnet; Bill = sedel, Gates = portar – talar sitt tydliga språk. 

När folket inte ser vad makten gör bakom kulisserna bryter de mot alla mänskliga rättigheter för att driva igenom egna agendor.

Där kan tilläggas att flertalet av våra ledande politiker och tjänstemän är underställda World Economic Forum (WEF) och Klaus Schwab med The Great Reset och Agenda 2030.

Att mänskligheten var och är under angrepp från främmande makt är klarlagt. Denna makt exponeras nu mer och leder till oligarker och den så kallade eliten som jag nu istället ser som parasiter. Det är det största brottet mot mänskligheten någonsin som vi bevittnar, men också ett uppvaknande om hur korrupt och omfattande maktsystemet är på global nivå.

WHO, WEF, KKP, BIG TECH, BIG PHARMA, MEDIA, FN, NATO och så vidare. 

Allt leder till Den djupa staten – oligarker, maktgalna biljonärer, som Rothschilds, Rockefeller, Gates, Soros, Bezos , Klaus Schwab och framförallt Wallenbergfamiljen, med sitt inflytande globalt i ett flertal branscher, däribland telekomindustrin. Dessa driver igenom sina mål med Agenda 2030 och skapandet en ny världsordning, där WHO används som ett strategiskt verktyg för att driva igenom sina mål genom hybridkrigföring där flertalet av Hitlers taktiska drag har genomförts med stor framgång.

Men detta var bara början…

..på något mycket mer invecklat. Helheten och verkligheten är mycket mer omfattande, komplex, skrämmande och även mer spännande än jag någonsin i min vildaste fantasi kunde föreställa mig.

Det som mänskligheten nu gått och går igenom, är utan tvekan det största planerade brottet mot mänskligheten någonsin. En inhemsk attack mot USA och världen, varvid militärer på hög nivå till exempel vid NSA (National Security Agency) har kännedom om detta. Även om mycket är korrupt även där, så finns det bra militärer hos vilka militär lag gäller globalt. Valfusket är 100 procent verifierat, där bland annat dokumentären ”2000 mules” tar upp omfattningen (finns på Piratebay och Telegram).

Att allmänheten inte informeras om allt är delvis på grund av att det skulle uppstå oroligheter, då flertalet människor är ovetande. Det skulle påverka den militära operation som pågår parallellt, vilken sannolikt lyfts som ”övningar” i pressen. Många operationer som inte kommer fram i pressen, kan också verifieras via olika källor och vittnesmål från dels tidigare militärer, flightradar24, monkeywerksUS analyser, militaryvessels och Telegramkanaler, samt den så hårt attackerade Q eller Qgroup, vars främsta budskap är att tänka själv, söka själv och lita på sig själv.

Så om det vore en ”psyop” eller en ”teori”, går det ju exakt emot vad regering och myndigheter vill, det vill säga att folk ska ha ett kritiskt tänkande. Så de attackerar givetvis detta verktyg med censur och propaganda.
Logistik tänkande: Du attackerar den organisation/person/projekt som hotar dig mest och som exponerar en korrupt global maktstruktur som får folk att tänka kritiskt och undersöka hur verkligheten egentligen ser ut. Det handlar inte om att följa Q, utan att göra egna undersökningar. Q är bara ett bollplank och komplement till helheten.

Exempelvis erkändes Qgroup som en polisiär enhet inom NSA och lyftes upp under ett inslag i CNN 2013 med Edward Snowden.

Allt handlar om barnen

I slutändan leder allt till barnen och en hemsk sanning som alldeles för länge dolts för mänskligheten, men som mer och mer börjar komma upp till ytan. Hunter Bidens dator, människohandel, adrenochrome (Sök info om sistnämnda på ocensurerade kanaler så får ni en bild. Vad säger till exempel skådespelaren Jim Cavizel? Vem är Tim Ballard? Vad handlar den hårt censurerade filmen ”Sound of Freedom” om?).

Det enda jag kan säga är: undersök själva, kolla andra källor och kanaler. Jämför och var kritisk mot allt. Djupdyk i ocensurerade videokanaler som Rumble eller Bitchute, samt tjänster som Gettr och Telegram. Även Tiktok flödar nu av nyhetsklipp och vittnesmål, tillsammans med Musks Twitter som nu har öppnat upp markant.

Gällande Tiktok är ju inte hela Kina korrupt, och folket kämpar även där. Informationen som nu sprids väcker folk i global skala, varvid myndigheter vill förbjuda appen då deras egna lögner och korruption avslöjas. 

Men se även Brasilien, vad som händer där. Hur korrupt var valet? Vem fick Lula da Silva placerad där? Vad blev han åtalad för? Hur blev han släppt tidigare?

Även om sanningen också är skrämmande och ondskan nu lyfts till ytan, kommer det att komma ett helt nytt kapitel i mänsklighetens historia, som befriar oss från ett korrupt system som alldeles för länge styrt våra liv.

Att känna till denna ondska och vad som dolts för oss, är även kunskap, ljus och kraft, medan ovetskapen är att leva i ett mörker av lögner. Möt rädslorna, var rädd, arg, förbannad och landa. Men sedan – var beslutsam! 

Du kan göra massor

Ju mer detaljer man ser om denna värld, desto mer ser man hur galet det är. Och ju mer man vet, desto galnare verkar man för gemene man när man lyfter hur verkligheten egentligen ser ut. Men jag lever hellre med sanningen och betecknas som galen, än att vara ett kognitivt, desillusionerat får som lever i en lögn oförmögen till kritisk tänkande. För fåret har jag redan varit och nu är det fler som dagligen vaknar upp när sanningen mer och mer lyfts till ytan.

Följ ditt hjärta, gör så mycket du orkar, använd din kreativitet, musik, konst eller humor. Använd sociala medier, memes, skriv krönikor till oberoende medier, starta egna kanaler. Tala ut på Tiktok, eller ocensurerade plattformar som Rumble. Ut med allt och sök och gräv fram smutsen och exponera alla som gjort detta mot oss.

Gå emot censuren, krascha systemet. Vi är nu miljontals människor världen över som vaknat upp inför att de ljugit för oss sedan barnsben. Men till sist kan de inte hålla sanningen från mänskligheten.

I hela mitt liv har jag stått för sanningen och kommer aldrig backa en meter från att lyfta den, för de oskyldiga barnen och för mänskligheten.

Fram med vikingen, krigaren, sköldmön, valkyrian och träd fram! Även små saker gör skillnad. För inget kan stoppa sanningens makt, och tro det eller ej, men dessa rader är bara skrapande på ytan, så komplettera, undersök och granska gärna denna information med egna efterforskningar.

Tack för ordet, kärlek & sanning till folket.

Skribent: Daniel Forsius
Krönikör, frihetskämpe & musiker

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter