James O’Keefe: Jag är tillbaka!

James O’Keefe sparkades från sin egen nyhetskanal Project Veritas för en månad sedan. Nu har han dragit igång en ny plattform för sin avslöjande journalistik – O’Keefe Media Group.

Som Frihetsnytt tidigare rapporterat blev den undersökande medborgarjournalisten och grundaren av kanalen Project Veritas James O’Keefe sparkad av styrelsen efter de spektakulära avslöjandena om Pfizers planer att mutera virus.

Vad som föranledde att O’Keefe fick sparken strax efter det största avslöjandet i kanalens historia, kan vi bara spekulera i, men O’Keefe själv är övertygad om att Project Veritas infiltrerats av personer som inte gillade att vissa sanningar kom ut i ljuset, och att de därför plockade bort honom.

Myndigheters korruption i fokus

James O’Keefe som startade Project Veritas för 14 år sedan har nu startat en ny kanal för sin grävande medborgarjournalistik med namnet O’Keefe Media Group (OMG). Kanalen ska ägas förutom av O’Keefe själv också av sponsorerna och han har säkrat den så att den inte kommer att kunna stängas ner.

Enligt hemsidan vill den nya kanalen bygga upp en armé av utredare och avslöjare tillsammans med de bästa journalisterna i världen.

– Under de kommande månaderna kommer du att se denna armé expandera över hela landet, i varje delstat, varje stadsfullmäktige, varje skolstyrelse och överallt där människor konspirerar för att hålla sig vid makten, utöva favorisering eller fylla sina fickor med skattepengar., står det att läsa på OMG:s webbsida.

– Makten hatar solljuset – Vi är solljuset!, säger O’Keefe.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

2 KOMMENTARER

 1. Infiltrering är ett stort problem. Säpo är synnerligen listiga och börjar med att placera ut en agent som jobbar mycket aktivt i föreningen ….därefter börjar agenten sprida lite skitsnack om ledande personer , och så misstänksamhet och tvivel.
  Det gäller att se upp !!
  I mansdominerade rörelser brukar säpo placera ut en ung snygg kvinna…..killarna blir alldeles till sig och ger kvinnan olika poster och tillgång till medlemslistan.
  Efter en tid inleder kvinnan sexuella relationer med olika personer i ledningen och skapar svartsjuka och osämja.
  Ofta påstår kvinnan sig blivit slagen av A …och beklagar sig för B …som är kär och galen……
  Ja ni vet …..det gäller att vara vaksam.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter