Janouch: 2023 är året när det förljugna narrativet spricker

De framförda åsikterna är personliga och representerar personen, inte Frihetsnytt. 
Hos oss får alla åsikter komma fram, även om de är obekväma. Vi står för riktig yttrandefrihet.

Och vi ser det hända nu!

Frihetsnytt haffade Katerina Janouch för en kommentar om vad hon anser om Läkaruppropets konferens förra helgen och vad som gjorde starkast intryck.

– Det har varit intressant, inspirerande och hoppingivande och jag är väldigt imponerad av föreläsarna jag sett, berättar Katerina. Något som var väldigt bra och intressant var Robert Malones föreläsning om 5:e generationens krigföring och att vi utsätts för ett informationskrig som pågår i våra sinnen och i våra känslor. Vi är kidnappade av sociala medier, etablissemangets medier och andra aktörer samt att vi inte vet vem fienden är. Detta gör oss väldigt sårbara, berättar hon.

– Men vi behöver också hålla ihop och inte polariseras och splittras. Annars kommer globalisterna lättare få grepp om oss och förslava oss.

Jag blev förvånad över hur radikal Malone var i sitt tal och att han bland annat tog upp boken Art of War av Sun Tzu som bland annat tar upp att fienden är osynlig och målar upp ledande personer som infiltratörer för att skapa splitting. Har du någon kommentar om det?

Jag tycker att det är väldigt bra att få det sammanfattat på det sättet han gjorde och han åskådliggjorde det här så det blev mer tydligt, för det är saker som vi egentligen vet men som vi nu har fått i ett koncentrat. Jag tycker också det är väldigt bra att tänka på hur man utmålar människor och en del som protesterar mot saker kallar man för kontrollerad opposition för att misstänkliggöra förgrundsgestalter.

Jag har studerat de här frågorna i många år och har fokuserat mest på lösningar och hur globalisterna jobbar. Tror du det är viktigt framöver att kanske byta fokus och kanske vara mer positiva och lösningsorienterade och kanske byter riktning?

– Jag tänker att det är alltid viktigt att vara positiv och lösningsfokuserad och att prata om vägar framåt så vi inte tappar hoppet. Därför ogillar jag människor som är alltför svartmålande. Även om det är en väldigt svår situation vi befinner oss i så tycker jag om att fokusera på ljuset.

– Det här är ju våra regeringar som krigar mot oss medborgare. Vi har alltså eliterna med väldigt mycket makt och pengar som bekämpar folket. Men det är samtidigt vi folket som möjliggör detta genom att inte rösta rätt, inte hålla ihop och att vi accepterar de olika typer av övergrepp som pådyvlas oss, vilket vi såg under pandemin. Den är ju ett sätt att försöka förslava människor genom digitala pass, olika typer av begränsningar och genom rädsla.

Det här är ju våra regeringar
som krigar mot oss medborgare

Katerina Janouch
Det har framförts här under konferensen att covidpandemin och vaccineringskampanjen inte uppstod på grund av att det plötsligt kom en sjukdom utan att det är planerat sedan decennier, säger vissa. Och att det är en militär operation som styrs av amerikansk militär och att många länders militär är inblandad. Man säger också att vaccinet ör ett biovapen. Hur ska man ta till sig detta?

Ja det är mycket och man kan stundtals får känslan av att man befinner sig i en science fiction-film. För mig är det svårsmält att få den här jättestora bilden. Jag tror att vi vanliga människor får börja med att se till oss själva och vara sanna mot oss själva och man måste vara modig för det krävs mod. Vi måste fortsätta tala ut om det vi ser som är orätt och på det sättet kommer vi vinna den här striden som pågår. Den här konferensen är historiskt väldigt viktig för det här är ett av de event som kommer att få vinden att vända. Jag vet att 2023 är året när hela det här förljugna narrativet spricker och vi ser det hända nu.

En sak som är skrämmande och som gör de här till synes radikala åsikterna ännu mer skrämmande, det är att här är det människor som har en riktig tyngd bakom sig, som varit en del av etablissemanget, med höga utbildningar och som kan sitt område, och när de säger det här kanske sannolikheten är större att det faktiskt är sant. Så om det är en militär operation och ett biovapen, hur förändrar det din syn på vad vi har emot oss?

– Min syn på vad vi emot oss är förändrad och det har den varit ett tag för jag har själv blivit utsatt för väldigt mycket drev och högt uppsatta människors vrede och försök att tysta mig. Jag ser det som att allt som vi fått lära oss om ont och gott och rättvisa och jämställdhet, det måste vi kasta i papperskorgen och omvärdera. För nu är det andra regler som gäller. Att rättvisan och sanningen segrar, det är inte säkert att den gör det i den här ondsinta krigföringen. Jag tänker också att de auktoriteter vi litat på måste vi också omvärdera. Man måste vara ödmjuk inför att det kan finnas saker som vi inte förstår. En viktig sak som jag har upplevt här är att jag har förlorat ganska mycket tro på vården, läkarna och det medicinska etablissemanget. För jag ser hur korrupta de är och har varit i samband med massinjiceringen. Här har myndigheter och högt uppsatta tjänstemän använt sig av propaganda och som också är köpta av stora bolag med mycket pengar och makt. Mitt förtroende för dem är väldigt ansträngt.

Vad hoppas du att den här konferensen ska utmynna i för positivt?

– Väldigt mycket vårdpersonal är här och det är positivt för det är bara inifrån vården som vi kan få det här narrativet att rämna. Det är de som måste komma fram som visselblåsare.

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter