Jättemiss för Disney – ”Förklarade krig mot föräldrarna”

2023 var tänkt att bli Disneys år – men resultatet visar raka motsatsen. En intensiv satsning på politiskt korrekta woke-filmer resulterade i den ena katastrofen efter den andra.

2023 var tänkt att bli ett framgångsårs för Walt Disney Company. Disney startade nämligen 1923 och 100-årsfirandet skulle bli stort med flera framgångsrika storfilmer. Men firandet fick utebli.

Får bara 4 år sedan stod Disney för 7 av de 10 mest inkomstbringande filmerna där samtliga drog in över en miljard dollar på den globala scenen. I år lyckades inte en enda av Disneys filmer med den bedriften.

Politiskt korrekta analytiker och Disney själva skyller på att tittarna nu kan se filmerna på Disney+ en månad senare istället för att gå på bio eller att många helt enkelt tröttnat på superhjältefilmer. En del förklarar det som att filmerna helt enkelt är för dåliga.

Jättemissen stavas WOKE

Under året har Disney presenterat den ena filmen efter den andra och i princip alla har ett gemensamt tema. De är alla politiskt korrekta.

Disney har gärna bytt ut traditionellt vita karaktärer till skådespelare med andra hudfärger, där Den lilla Sjöjungfrun är det kändaste exemplet. Man har låtit flera karaktärer i filmerna fått en avvikande sexuell läggning än den traditionella heterosexuella.

Disney har konsekvent valt att utmana etablerade normer i samhället och många föräldrar har upplevt det som att Disney försökt indoktrinera deras barn.

Disney förklarade krig mot föräldrarna

Patrik Bet-David förklarade vad han ansåg är anledningen till att Disney gått ner så mycket. De har förklarat krig mot föräldrarna.

Genom att försöka indoktrinera barnen till att bli politiskt korrekta har Disney förklarat krig mot föräldrarna och därmed förlorat sin absolut största målgrupp.

Se filmen med start vid 25:18 för att höra hela analysen av Patrick Bet-David.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

2 KOMMENTARER

  1. Som man säger i staterna, ’if you go woke you go broke’. ^^
    Kan bara hålla med Ricky här ovan. Eller att några andra tar över rodret och återgår till det som en gång gjorde Disney så framgångsrikt. Det är lite för mycket (((agenda))) som sätter krokben för framgångarna.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter