Joe Biden hugger mot Twitter: ”Undersök Musks förbindelser med andra länder”

Enligt USAs president Joe Biden utgör Twitters VD Elon Musk ett hot mot landets nationella säkerhet. Denna bedömning kommer efter att entrepenören köpt diskussionsplattformen Twitter för att begränsa censur och falska, globalistiska propagandakonton.

På onsdagen fick president Joe Biden frågan om Tesla, SpaceX och Twitters VD Elon Musk utgjorde ett hot mot den nationella säkerheten. Trots att Joe Biden under sin tid som vicepresident under Barack Obama varit inblandad i kontroversiella, personliga affärer med Kina är det plötsligt nu, efter att Twitter tagits över av Elon Musk i syfte att återinföra yttrandefrihet, som ”utländska förbindelser” blir ett hot.

Intervjufrågan till Biden ställdes apropå Elon Musks samarbete med den saudiska kungafamiljen för att förvärva Twitter. Denna familj har alla amerikanska regeringar sedan årtionden haft ett djupt samarbete med, bland annat omfattande vapenleveranser.

Ändå sade Joe Biden att Elon Musks ”relationer med andra länder är värda att titta på”, rapporterar Dagens PS. Eftersom Biden inte specifikt nämne Saudiarabien kan presidentens ord tolkas som en instruktion till de många demokratiska aktivister som är utspridda i den amerikanska underrättelseapparaten att inleda en ”takedown-aktion” av samma slag som man tidigare gjort mot dåvarande presidenten Donald Trump.

Kan hitta på vilka grundlösa påståenden som helst

När de amerikanska underrättelsetjänsterna får instruktioner att undersöka sådana förbindelser kan det dyka upp i stort sett vad som helst. Efter Donald Trumps valseger i det amerikanska presidentvalet 2016 påstods det att hans vinst skulle ha skett med hjälp av ryska intressen. FBI inledde en omfattande undersökning som producerade regelbundna ”läckor” till pressen, något som av allt att döma var hela meningen med undersökningen. De uppgifter som framkom i undersökningen var grundade på rent strunt, levererat av en brittisk spion och mytoman, Christopher Steele. Det har även uppdagats att det var Hillary Clinton personligen som mer eller mindre beställt undersökningen.

Bedömare menar att bottennappet i de så kallade Steele-dokumenten när man påstod att Trump instruerat en grupp ryska prostituerade att urinera på en hotellsäng eftersom Barack Obama tidigare hade sovit i den.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter