Kanada: Rätt att frysa folks bankkonton

En kanadensisk kommission har nu avgjort att det var rätt att frysa bankkontona för de demonstranter som protesterade mot Trudeauregimens pandemihantering och försök att införa vaccintvång.

Kanada visar mer och mer upp för världen att det är en nation som inte på något sätt står upp för de demokratiska värdena. Premiärminister Justin Trudeau är en av de mer öppet extrema världsledarna när det gäller att trycka ner folkets protester och står ofta först i kön för att införa de mest absurda, globalistiska målen för världsherravälde och folkförtryck. Sök på ”Kanada” i våra artiklar så finns det ett antal exempel, vilket bara beskriver en liten del av alla bisarra åtgärder.

Trudeau är också landets minst populäre ledare hittills, men fick märkligt nog ändå sitta kvar vid makten, dock i minoritetsstyre, efter valet hösten 2021.

Rätt att ta ifrån folket sin egen ekonomi

Det senaste uttrycket för den inskränkta friheten är att den kommission som tillsatts för att utreda om det var rätt av Trudeauregimen att frysa bankkonton för fredliga demonstranter, nu har kommit fram till att det var ett korrekt beslut, rapporterar Reclaim the Net.

Trudeau åberopande under pandemiprotesterna en nödlag för att stoppa frihetskonvojen Freedom Convoy som pågick förra året, och kväva dessa människors rätt till demonstrations- och yttrandefrihet. Nödlagen infördes med påståendet att människorna som hade en avvikande åsikt mot Trudeauregimen var ett ”hot mot den nationella säkerheten”.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter