Kanadensiska konservativa försvarar sina bönder – tystnad från SD & KD

Kanadensiske före detta ministern Gerry Ritz berömmer lastbilskonvojerna i Europa och till och med palatsstormningen i Sri Lanka. Ritz hoppas att den sittande premiärminstern kommer att bita i sten i sin klimatpolitik på samma sätt som han gjorde med sina covid-restriktioner. I Sverige råder högsta möjliga tystnad från alla utom globalisternas språkrör Miljöpartiet.

Bönderna gör tillräckligt, enligt kanadensiske f.d. ministern Gerry Ritz, som uttalar sig hos Tucker Carlson. Han påpekar att bönderna gör vad de kan, frivilligt

  • minskad användning av gödningsmedel
  • tidsbegränsad användning av gödningsmedel
  • användning av gödningsmedel med annat verksamt innehåll
  • individuell utvärdering varje markbit med kemisk analys och droner för att undvika att göda mer än vad som behövs

Den tekniska utvecklingen av Kanadas jordbruk återspeglar den i Europa. I Schweiz rapporterar Weltwoche att reduktionen av gödningsmedel i jordbruket har blivit så stark och framförallt så snabb att sjöarnas ekosystem inte har hängt med och insjöfisken dött ut eftersom den blivit utan den mat som funnits tidigare.

I Sverige ser man inga politiker som försvarar jordbruket mot vad som i praktiken är ett globalt angreppskrig. Många inom politiken förstår givetvis att den så kallade klimatkrisen är en uppfinning av finansiella intressen för att skapa ett globalt problem som behöver globala lösningar som de själva har i beredskap – det vill säga en teknokratisk världsregering med dem själva vid fjärrkontrollen. Möjligen förstår alla – men ingen säger något. Enligt Frihetsportalen jamar samtliga riksdagspartier med i kattmusiken om så kallade växthusgaser – inklusive SD. I konservativ anda säger SD aldrig emot – utan nöjer sig med att förespråka måttlighet i globalistpartiernas dyra och skadliga åtgärder.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter