Känd författare stöder våldsvänstern

Den kända författaren David Lagercrantz som bland annat skrivit boken om Zlatan Ibrahimovic, stödjer vänsterextrema organisationen Expo med stora summor pengar. 

Författaren David Lagercrantz stödjer vänsterextremism och har skänkt stora summor pengar till våldsgruppen Expo, rapporterar Exak24.

Lagercrantz är bland annat känd för att ha skrivit boken om Zlatan, ”Jag är Zlatan”, samt fortsättningen på millenniumserien av kommunisten Stig Larsson. 

Expo – en del av våldsvänstern som stöttas av Lagercrantz

Extremgruppen Expo gör sig kända för att hänga ut människor som inte följer vänsternarrativet i media och som står upp för Sveriges grundlagsskyddade fri- och rättigheter, en organisation som David Lagercrantz alltså stödjer. 

Totalförsvarets forskningsinstitut klassar, efter rapport om vänsterextremism, Expo som en del av våldsvänstern i Sverige, rapporterar Exakt24 vidare. Extremistgruppen uppges även ha ett nära samarbete med terrororganisationen AFA:s research group, vilket bekräftas av AFA:s grundare Mathias Wåg och Stegö Chilo, tidigare anställd hos Expo. 

Lagercrantz säger i en kommentar att han tycker att Expo gör en storartad insats med att följa en del av de mörka krafterna i Sverige.

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter