Kände kardiologen: ”Vi har en pandemi av vaccinskadade”

Den kände brittiske läkaren och författaren Asseem Malhotra kritiserar återigen det så kallade covidvaccinet. Denna gång under en intervju i nederländska mediekanalen Blckbx där han bland annat framhöll att vi har en pandemi av vaccinskadade och att ingen som tagit sprutan går säker.

Milljontals skador och dödsfall

Lösningar för de vaccinskadade behövs och det snart, hävdar Dr. Malhotra i podcasten. Foto: Skärmbild (Youtube).
Lösningar för de vaccinskadade behövs och det snart, hävdar Dr. Malhotra i podcasten. Foto: Skärmbild (Youtube).

Asseem Malhotra – som själv tagit covidvaccinet och blivit starkt kritiserad i media för sina vaccinskeptiska uttalanden – kom under intervjuns gång med några allvarliga varningar. En av dem gällde det han ansåg vara en pandemi av vaccinskadade världen över:

– Vi har en pandemi av vaccinskadade. Högst sannolikt har miljontals människor i världen blivit allvarligt skadade eller dödats av det här vaccinet, baserat på den bästa data vi har.

Han betonar att det viktigaste därför är att tillsätta en noggrann utredning som förhindrar att något liknande händer igen. Sedan behöver de bästa hjärnorna inom medicinsk vetenskap komma samman för att hitta lösningar som kan hjälpa de drabbade.

Jag är också vaccinskadad. Jag är orolig. Jag vet inte vad som kommer hända under ett längre perspektiv. Jag vill ha lösningar.

Total transparens behövs

Malhotra säger att total transparens på området behövs eftersom han hyser en stor oro för alla som tagit vaccinet. Han säger att pandemin av vaccinskadade utgör en massiv folkhälsokris, vilken – enligt hans mening – är den främsta drivkraften bakom den ökade överdödligheten runtom i världen.

Blckbox har i ett tidigare program diskuterat huruvida de omtalade mRNA-vaccinerna kan vara orsaken bakom hjärtsvikten hos elitcyklister och andra vältränade idrottsmän. Många av dem dessutom unga och tillsynes fullt friska.

Stigmatiserad av medierna

Dr. Aseem Malhotra i en annan podcast för snart två år sedan. Foto: Skärmbild (Youtube /College of Naturopathic Medicine)

Dr. Malhotra kritiserades och smutskastades av medierna och skolmedicinen under hela Covid-19-pamdenim för att ha spridit ”anekdoter och desinformation” som strider mot etablerad evidens (bevisföring).

Som exempel nämns hans bok1Bättre immunförsvar på 21 dagar” och hans artikel i Journal of Insulin Resistance från 2022 gällande mRNA-vacciner. I denna hävdade han att mRNA-vaccinerna mot Covid-19 utgjorde en allvarlig risk för hjärt- och kärlhälsan och att vaccinerna i bästa fall var ”ett ansvarslöst vågspel”.

Han har även starkt motsatt sig användningen av statiner (kolesterolsänkande läkemedel), vilka han beskrivit som ett ”bedrägeri” i mångmiljardklassen från läkemedelsindustrins sida.

Fakta (Dr. Asheem Mlhotra):

 • Aseem Malhotra (född 1977 i New Delhi, Indien) är en brittisk kardiolog, hälsokampanjare, medicinsk förkämpe och anti-mRNA-vaccinaktivist.
 • Han hävdar att människor bör minska socker i kosten, anta en diet med låg andel kolhydrater och hög fetthalt, samt minska användningen av receptbelagda läkemedel.
 • Malhotra listades som en av The Sunday Times 500 mest inflytelserika personer 2016. Hans åsikter om kost och hälsa har kritiserats av British Heart Foundation som ”vilseledande och fel”, och hans offentliga ifrågasättande av behovet att någonsin använda statiner har fördömts som en fara för folkhälsan.
 • Hans bok ”Pioppi-diet” utsågs av British Dietetic Association till en av de ”top 5 värsta kändisdieterna att undvika 2018”.
 • Under covid-19-pandemin publicerade Malhotra en bok som heter The 21-Day Immunity Plan som hävdade att dieten snabbt kunde hjälpa människor att minska risken för viruset.
 • Trots att han initialt kampanjade för covid-vaccinet kampanjade han senare emot användningen av covid-mRNA-vacciner.

Källa: Wikipedia

 1. Där förespråkar Malhotra en kosthållning som påstås förbättra immunförsvaret och hjälpa till att bekämpa infektioner. []

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

2 KOMMENTARER

 1. Jag har ju en förmåga att ständigt få influensor…och vaccinerade mig mot säsongsinfluensa. Funkade för mig.

  Och så chansade jag på covidvaccinet också….
  jag slapp covid , och lever ännu—kanske är det rena turen ??

  Efter att läst på lite mer skippar jag det i fortsättningen.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter