Kardinalen: Massmigrationens syfte är att krossa nationerna

En tysk kardinal inom kyrkan varnar för att finanseliten använder massmigrationen för att krossa nationerna. Uttalandet ses som mycket uppseendeväckande eftersom en kardinal är bland det högsta ämbete man kan ha inom den katolska kyrkan.

Den tyska kardinalen Gerhard Müller säger i en intervju med LifeSiteNews att syftet bakom den enorma massmigration som västvärlden har fått se de senaste åren är att radera ut varje nations unika särart och identitet.

Müller avvisar även argumentet att massmigrationen skulle handla om medmänsklighet.

– Massinvandring handlar inte om att hjälpa människor utan om att krossa den nationella identiteten, säger Müller i intervjun.

Ta reda på vilka som ligger bakom krigen

De [finanseliten] säger att nationell identitet är nationalism, vilket har orsakat alla krig, så de säger att de är emot nationalism, men de är egentligen emot nationen, säger Müller i intervjun.

Kardinalen uppmanar även lyssnaren att själv ta reda på vilka som ligger bakom krigen som skapar dessa flyktingströmmar och skapar ett enormt lidande för världen.

– Om nationalism är orsaken till krig måste vi fråga oss vem som finansierar krigen och vilka intressen som ligger bakom. De vill att alla ska vara helt isolerade och inte sammanlänkade av språk, kultur, familjeband eller ett hemland där man känner sig hemma, sa Müller.

Fakta: Vad är en kardinal?

Kardinal är en hederstitel och den högsta ställning man kan ha i katolska kyrkan, utöver att vara påve. Kardinalernas främsta uppgift är att välja påve och de kardinaler som är yngre än 80 år ingår i konklaven. Kardinal är man på livstid men man får bara rösta i konklaven fram tills dagen då man fyller år 80 år.
Källa: Katolskakyrkan.se

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter