KD:s partisekreterare avgår

KD:s partisekreterare Johan Ingerö avsäger sig sina uppdrag med omedelbar verkan trots att han bara varit på posten i sex månader.

I ett pressmeddelande meddelar Kristdemokraterna (KD) att deras partisekreterare Johan Ingerö avgår med omedelbar verkan.

Ingerö tillträdde posten den 23 oktober 2022 och avgår idag den 14 mars. Det innebär att han satt på sin post i mindre än sex månader, vilket sticker ut eftersom de flesta partisekreterare åtminstone sitter i en mandatperiod (fyra år).

– Johan Ingerö har tjänstgjort som partisekreterare under en händelserik övergångsperiod där Kristdemokraterna gått från opposition till regeringsställning. Hans väldokumenterade kommunikativa förmåga och politiska kunnande har kommit väl till pass. Jag vill tacka Johan Ingerö för hans många år i partiets tjänst och önska honom lycka till, säger KD:s partiledare Ebba Busch i pressmeddelandet.

En ny partisekreterare kommer att tillkännages inom kort enligt pressmeddelandet.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

1 KOMMENTAR

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter