Kina: Covid-terrorn fortsätter

Kinas kommunistregim fortsätter att öka förtrycket mot den egna befolkningen med Covid-19 som svepskäl. Folket i det ockuperade Tibet drabbas kanske ännu hårdare. Samma västmedier som ojat sig över Kinas behandling av uigurer mörkar händelserna.

Filmen ovan uppges visa skolbarn som springer i panik för att få sitt dagliga PCR-test. Det är nämligen ett krav för att hålla QR-koden som alla kineser har i sina mobiltelefoner grön, vilket i sin tur är ett krav för att tillåtas arbeta eller gå i skolan.

Liknande scener är idag allt vanligare, och som Frihetsnytt tidigare rapporterat sker det med ett slags samtycke från samma västmedier som annars är pigga på att peka ut demokratiska brister i länder som Ryssland, Vitryssland och Syrien, eller till och med hitta på demokratiska brister mer eller mindre ur tomma intet i länder som Ungern och Polen.

Breitbart och News18 rapporterar om ett allt hårdare förtryck i det ockuperade Tibet, även det med den så kallade Covid-pandemin som svepskäl. Den tibetanska exilregeringen har skickat ut ett pressmeddelande om saken. Kinesiska ockupationsmyndigheter ska bland annat ha slagit ihjäl Covid-internerade tibetaners husdjur inför deras ögon och förhållandena i lägren beskrivs som eländiga med brist på mat, medicin och hygien.

Samma västmedier som skrivit spaltmeter om hur Kina påstås ha förtryckt uigurer i kampen mot islamism och terrorism är näst intill knäpptysta.

I Tibet invigdes nyligen vad som uppges vara världens högst belägna Covid-karantänläger. De som testar positivt låses in i tält i kylan uppe i bergen – detta trots att studier visat att Covid-19 är ännu mindre farligt för människor som lever i områden högt över havsytan.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter