Klaus Schwab lämnar ledarskapet för WEF

World Economic Forums ökände förgrundsgestalt, Klaus Schwab, lämnar posten som ledare för den globalistiska organisationen.

Under tisdagen började uppgifter spridas om att Klaus Schwab lämnar posten som ledare för World Economic Forum (WEF), rapporterar Semafor. Sedan han grundade WEF 1971 har han varit dess ledare och ansikte utåt. Varje år anordnas ett möte i Davos, Schweiz, där representanter för finanseliten, politiker och media möts under hemlighetsfulla former.

Den 86-årige globalisten kommer att inta en roll som ordförande för WEF:s styrelse, vilket kommer ske den 1 januari 2025, enligt WEF:s egen hemsida.

WEF har själva bekräftat detta och säger att det rör sig om en strategi som arbetats fram under det gångna året. Någon efterträdare har inte utsetts, men det talas om att styrelsens ordförande, den norske politikern Børge Brende, kommer axla rollen. Schwab ska själv ha sagt att Brende och styrelsen skött driften under det gångna året.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

1 KOMMENTAR

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter