Kommer vikingakrigaren resa sig på nio?

Detta är en krönika. Det är skribenten som står för åsikterna i texten, inte Frihetsnytt. 
Hos oss får alla åsikter komma fram, även om de är obekväma. Vi står för riktig yttrandefrihet.
Det är dags för den ursvenske vikingakrigaren att ta på sig rustningen och ge sig ut på slagfältet. Det räcker med wokemarinerad tofu, könsförvirring och mångkultur – nu ska mannen vara man tillsammans med sin kvinna och kämpa för familj, flock och fosterland.

Vad har hänt med urtypen av man? Han som försvarade sin flock, sin kvinna, elden, hyddan och fisken i bäcken mot rovdjur och andra stammar. Som klädd i rustning var beredd att möta döden på slagfältet för en sak man trodde på. Som rakryggad kunde ta en obekväm diskussion i ett öppet rum fullt av meningsmotståndare. Stark, trygg och omedelbar.

Jodå, det bor fortfarande en högrest vikingakrigare långt in i varje ursvensk man. Men postmodern wokeism har vilselett männen in i en slags koma där många av oss stapplar runt som godhetszombisar för att passa in i samtiden. 

Wokevänstern är fortfarande inte nöjd

Wokevänsterns utlagda fällor i form av det gångna halvseklets känslostyrda symbolpolitik skördar sina offer dagligen. Sverige är redan jordens mest jämlika, förstående och minst rasistiska land. Men wokevänstern är fortfarande inte nöjd. Man har gjort manlighet toxisk och hävdar att patriarkatet fortfarande härskar.

Wokevänsterns favorithatobjekt är “lågutbildad vit medelålders man, jobbar på en stor industri i en liten ort, röstar höger och kör en stor dieseltörstig SUV”. Som till råga på allt äter bacon, vägrar sortera sopor, dricker öl och fiser koldioxid. Hur dödar man då denne? Jo, man implementerar wokeismen på deras redan känslosåsiga kvinnor. Inte bara deras egna, utan på alla lättledda fruntimmer som luras till altaret.

Männen vill dricka öl, äta grillat och få till en herdestund på fredagskvällen. Näpp, säger de indoktrinerade nybakade wokevänsterkvinnorna, blir inget förrän du cyklat till återvinningsstationen och på vägen tillbaka köper tofupastej.

Biologiska självklarheter och sunt förnuft

Som genom ett trollslag förvandlas männen. Plötsligt är man invaggad i den religion som inbillar sig att det lilla knappnålshuvudet på världskartan som kallas Sverige skall hjälpa och rädda hela planeten. Fritiden läggs på sopsortering och vegansk matlagning. Man kanske får njuta ett glas ekologiskt rosevin tillsammans med hustruns nyvunna väninnor. Där sitter man nickande inför varje nedsättande kommentar om manssläktet som kommer ur kvinnornas rödmålade plutmunnar. Borta är tiden med engelsk fotboll på tv med polarna och den där härliga stämningen som bara män förstår. 

Ur detta föds androgyner, sojagossar och kastratgråtare. Alltså nya klimathysteriska och mångkulturvurmande kvinnor i manskroppar. Som gör allt för att trasa sönder det sunda i människor. Som efter någon generation knappt bär ett spår av manlighet. Kommande generationer möter wokeismen redan på dagis. Ja, egentligen redan innan om man har oturen att födas i ett hem där ingen har en aning om biologisk tillhörighet. Från denna farsot måste männen frigöra sig och stå upp i kampen för det svenska samhälle som för inte så länge sedan var världens förnämsta.

Egentligen är det inte särskilt svårt. De av wokeismen påklistrade epiteten bygger på känslor. Bemöt dem med biologiska självklarheter och sunt förnuft.

Andra självklarheter

Det finns två kön – man och kvinna. Allt annat är avarter i vuxna människors vilsna sexuella världsbild. HBTQ+ skall förbjudas, inte förhärligas. Vi skall inte ha transor med små barn i knät på dagis. Sverige kan inte och ska inte heller rädda hela världen. Varken här eller där. Mångkultur och globalism skall bekämpas och Sverige skall verka för sig själv främst.

Klimathysterin pumpar hela tiden på dåligt samvete. Så länge vi har länder som Kina och Indien så behöver du inte ens fundera över miljö och klimat. Dessa länder står ensamma för större delen av världens utsläpp. De tänker inte vika sig en millimeter utan sätter sig själva först. Sveriges påverkan i miljö och klimatarbetet är försumbar.

Ur detta skall vi föda den sunda och goda debatt mellan MÄN och KVINNOR som rådde förr. När vi kunde kivas och reta varandra på lika villkor. För att lyckas med detta måste vi ha urmannen tillbaka. Män och kvinnor är nämligen bra tillsammans. Vi behöver vara varandras med- och motpoler i vått och torrt. Kvinnor är bättre på vissa saker, män på andra. Det var så vi en gång byggde upp den stolta industrination som wokeismen nu gör allt för att riva ned.

På med rustningen och ut på slagfältet

Vi måste få tillbaka den tiden när den sunda kampen mellan kvinnor och män ledde framåt. Som ständigt pågick och varsamt, och ofta utan att någon tänkte på det, förde Sverige mot nya äventyr. 

Därför är den ursvenske vikingakrigaren viktigare än någonsin. Släpp fram honom. Annars står kvinnorna utan motpart, utan partner, utan biologisk frände, utan livskamrat och arbetskompis. Ett sådant samhälle dör. Därför, alla män, på med rustningen och ut på slagfältet och slåss för din sak. Som först då kan bli vår.

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter