onsdag, 28 september, 2022

Globalistparti ljuger om muslimer och gömmer sig

Centerpartiet hävdar att hundratusentals muslimer är poliser och sjuksköterskor. När en journalist ber om källa till påståendet får han luren i örat.

Sverigedemokraternas mediakanal Riks uppmärksammade igår hur en politiker i ett TV-program oemotsagt hävdade att ”vi har hundratusentals muslimer i Sverige som är poliser, läkare och som bygger vårt samhälle”. Eftersom det totala antalet poliser och läkare i landet understiger 65 000 är politikerns påstående felaktigt. Om man godhetsfullt räknar in byggnadsarbetare i politikerns yttrande, plus alla administrativa tjänster, ledning och arkitektur inom byggindustrin kommer man förvisso upp i flera hundra tusen personer som ”bygger Sverige”. Men med tanke på den låga sysselsättningsgraden bland utrikesfödda och i synnerhet bland dem som härstammar från den muslimska världen (grovt räknat MENA-området, Middle East and North africa) torde centerpartistens påstående vara totalt felaktigt. Partiet företräder uppenbarligen den verklighetsfrämmande uppfattningen att den som överhuvud taget vistas i Sverige även ”bygger” vårt land.

Bondeförbund blev globalistorganisation

Centerpartiet, med cirka 7% av väljarsympatierna är en utveckling av det nationalistiska Bondeförbundet, som 1959 bytte till sitt nuvarande namn. Namnbytet inledde den ”flykt mot mitten”, som drabbade alla högerpartier och drevs av en tilltagande politisering av de svenska massmedierna. Ledande centerpartister har beklagat att den nuvarande partiledaren, Annie Lööf, i praktiken utsågs till sin post av massmedia, specifikt av Willy Silberstein, en man som efter journalistkarriären blev ordförande för Svenska kommittén mot antisemitism (SKMA). Centerveteranen Rune Lanestrand avslutar en genomgång av utnämningsprocessen med att ”Centerns 552 ombud kan gott bespara sig resan till Åre. Annie Lööf är redan vald av medierna. Samma medier som prisat centern för en öppen och demokratisk nomineringsprocess.” Under Annie Lööfs ledning har Centerpartiet blivit alltmer extremt och partiledaren har i ett Twittermeddelande hyllat den internationelle finansiären av omstörtande verksamhet George Soros (ursprungligen György Schwartz), som hon ser som en stor inspiration i sitt arbete.

Hjälp oss! Dela artikeln i sociala medier

Senaste nytt

Ny metod för cancerbehandling

- Annons -

Liknande artiklar