Konservativ öl ska ”bekämpa kommunisterna”

När det kommer till kombinationen öl och politik är det framförallt Bud Lights politiskt korrekta flopp som många tänker på. Men nu släpper producenten bakom ”ultrahöger-öl” en begränsad utgåva, som hyllar en viss före detta president och en andel av intäkterna går till rättegångskostnader.

Den konservativa ölproducenten Conservative Dad’s Ultra Right Beer startades under våren som en protest mot att ölmärket Bud Light valde att ingå ett politiskt präglat samarbete med den transsexuella aktivisten Dylan Mulvaney (ett beslut som varit en enorm ekonomisk katastrof).

Nu lanseras en begränsad specialutgåva av den konservativa och patriotiska ölen, nämligen Conservative Dad’s Revenge, som pryds av Donald Trumps häktesporträtt. På webbutiken kan man köpa ett sexpack för 25 dollar (ungefär 277 svenska kronor), där 10 procent av intäkterna går till rättegångskostnaderna för de Trump-medarbetare som åtalats för att ha ifrågasatt valresultatet i delstaten Georgia.

”Det är dags för konservativa att resa sig och vägra att backa. Vi gör vår del för att bekämpa kommunisterna som driver Fulton District Attorneys kontor genom att samla in pengar till våra Georgia-vänner som har blivit orättvist åtalade”, sade företagets Vd, Seth Weathers, i ett uttalande till Fox News.

Ölen kan dock bara beställas i USA.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter