Konspirationskollen – Georgia Guidestones: Globalistmonumentet som sprängdes

Mystiskt monument som försvann under mystiska omständigheter

Morgonen den 6 juli 2022 skadades monumentet Georgia Guidestones av en sprängning. På kort tid var byggarbetare på plats och förde bort resterna. Själva monumentet och dess förstörelse är omgärdat av frågetecken och kopplas den ljusskygga finanseliten.

Fram tills sommaren 2022 stod tre granitblock på en kulle i Elbert County, Georgia i USA. Dessa kallades Georgia Guidestones och uppfördes 1980 på beställning av en man som använde pseudonymen Robert C. Christian å en grupp ”lojala amerikaners” vägnar. Enligt Christian skulle det bli ett monument som kunde mäta sig med Stonehenge i Storbritannien.

Identiteten på personerna som stod bakom bygget har aldrig blivit fastställd, men spekulationerna har varit många. Vissa har kopplat det till satanism och hemliga sällskap, såsom Rosenkreutzarna, vilket Wire har tittat närmare på.

Många kopplar monumentet till den Nya Världsordningen, då dess inskriptioner, vilka återges nedan, kan kopplas till de agendor som framförallt Finanseliten företräder.

Inskriptionen

Inskriptionerna på stenen var, enligt sponsorerna, tänkt att fungera som riktlinjer för hur man ska bevara naturen och utgår från fyra teman: styrning och etablering av en världsregering; befolkning och kontroll av dess tillväxt; miljön och mänsklighetens förhållande till den; samt spirituella frågor.

För att se till att innehållet skulle nå ut till så många som möjligt, fanns inskriptionerna skrivna på de största världsspråken: engelska, spanska, swahili, hindi, hebreiska, kinesiska och ryska.

Inskriptionerna (översatta till svenska) lyder:

Inskriptionerna på stenen
Inskriptionerna på stenen. Foto: Wikipedia/ Bubba73
  1. Håll mänskligheten under 500 000 000 i evig balans med naturen.
  2. Styr reproduktionen på ett klokt sätt – förbättra konditionen och mångfalden.
  3. Förena mänskligheten med ett nytt levande språk.
  4. Styr passion – tro – tradition – och allting med tempererat förnuft.
  5. Skydda människor och nationer med rättvisa lagar och rättvisa domstolar.
  6. Låt alla nationer styra internt och lösa externa tvister i en världsdomstol.
  7. Undvik onödiga lagar och värdelösa tjänstemän.
  8. Balansera personliga rättigheter med sociala skyldigheter.
  9. Värdera sanning – skönhet – kärlek – söka harmoni med det oändliga.
  10. Var inte en cancer på jorden – Lämna rum för naturen – Lämna rum för naturen.

Inskriptionerna känns igen från den agenda som brukar lyftas av Finanseliten, framförallt World Economic Forum (WEF), däribland att underkasta mänskligheten en världsregering och ett enda språk, samt minska befolkningsantalet och den mänskliga påverkan på miljön. Allt detta påminner om det som kan kopplas till The Great Reset och Agenda 2030.

Förstörelsen

Monumentet hade under hela sin existens varit föremål för vandalism, där budskap mot den Nya Världsordningen sprayats.

Morgonen den 6 juli 2022 exploderade en sprängladdning som förstörde stenen med inskriptionen på hindi och swahili. Övervakningsfilmer visar en bil och en oidentifierad person som sprang i närheten av monumentet, men den ansvarige har i nuläget inte identifierats.

Kort efter att sprängningen ägde rum anlände en grupp byggarbetare som tog bort både de skadade och oskadade delarna av monumentet.

Att ingen kunnat gripas och att byggarbetarna var på plats så snabbt för att forsla bort dem, har lett till spekulationer om det var gruppen som stod bakom uppförandet som själva låg bakom sprängningen. På grund av den alltmer granskande uppmärksamhet som både stenarna, deras inskriptioner och framförallt WEF och dess företrädare fått den senaste tiden, är det möjligt att de ville få bort källan till obekväma frågor.

Slutord

Georgia Guidestones kommer att fortsätta vara källan till spekulationer och teorier, både vad gäller uppförandet och förstörelsen. Inskriptionerna och deras budskap har provocerat många under hela den tid som stenarna existerat. Många är det som absolut skulle vilja se dem förstörda.

Men med tanke på att sprängningen skedde vid en tid där dess inskriptioner kunnat kopplas till dystopiska agendor för befolkningsminskning och världsstyre, vilket bland annat blivit aktuellt i och med corona-pandemin och den efterföljande vaccineringskampanjen, som kostat flera människor livet, vilket Frihetsnytt skrivit om.

Sprängningen kan mycket väl ha varit ett sätt att få bort detta bevis för vad anonyma aktörer vill driva igenom.

Stenarna har även en betydande roll i Arne Weinz’ bok Skrivet i sten, del 3 i hans Europa-serie, där de utgör en symbol för bokens antagonister, globalisterna. Det roliga är att Arne skildrar ett framtidsscenario där stenarna sprängs 2029. Men boken publicerades 2021, över ett halvår innan sprängningen ägde rum, vilket innebär att författaren låg före sin tid.

Den som vill ta del av Arnes tankar om både stenarna och sprängningen kan se Frihetsnytts intervju nedan med honom:

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter