Köpvillkor på FrihetsNytt.se

1. Bekräftelse på genomfört köp

Efter att du har lagt din beställning och betalat med Swish eller med kort får du en mailbekräftelse på ditt köp.

2. Priser och avgifter

I alla prenumerationspriser ingår moms med 25%.

Du som konsument har bland annat rättigheter enligt Lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler och E-handelslagen (2002:562) när du köper varor och tjänster på internet. För information om vilka rättigheter du som konsument har rekommenderar vi dig att besöka konsumentverkets hemsida konsumentverket.se eller kontakta dem på telefon tel. 0771-42 33 00.

3. Ångerrätt

Vid köp på frihetsnytt.se har du alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med gällande lagstiftning. Detta innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela vår kundservice detta. Då betalar vi tillbaka det belopp som motsvarar icke redan levererade dagar som prenumerant.

4. Uppsägning

En tidsbestämd prenumerationen avslutas automatiskt utan att du behöver säga upp den.

Om du valt automatisk förlängning förlänger vi den automatiskt men du kan säga upp den när som helst innan den tar slut.
Vi betalar bara tillbaks prenumerationspengar under ångerveckorna enligt punkt 3 ovan.

5. Immateriella rättigheter

All upphovsrätt och andra immateriella rättigheter till egenproducerat material på frihetsnytt.se tillhör oss och får bara spridas med vårt medgivande.

6. Dina rättigheter som konsument

Du som konsument har bland annat rättigheter enligt Lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler, E-handelslagen (2002:562), Konsumentköplagen (1990:932) och Konsumenttjänstlagen (1985:716) när du köper varor och tjänster på internet.

7. Kundtjänst

Kontakta vår kundtjänst på info@frihetsnytt.se

bli prenumerant