Köpvillkor på FrihetsNytt.se

1. Bekräftelse på genomfört köp

Efter att du har lagt din beställning och betalat med Swish eller med kort får du en mailbekräftelse på ditt köp.

2. Priser och avgifter

I alla prenumerationspriser ingår moms med 25%.

Du som konsument har bland annat rättigheter enligt Lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler och E-handelslagen (2002:562) när du köper varor och tjänster på internet. För information om vilka rättigheter du som konsument har rekommenderar vi dig att besöka konsumentverkets hemsida konsumentverket.se eller kontakta dem på telefon tel. 0771-42 33 00.

3. Frakt

Leverans sker vanligtvis inom 2-5 arbetsdagar från det att vi har mottagit din betalning. Vid eventuella förseningar kommer vi att informera dig. Varor skickas med Postnord.

4. Ångerrätt, reklamation & retur

Vid köp på frihetsnytt.se har du alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med gällande lagstiftning. Detta innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela vår kundservice detta. Då betalar vi tillbaka det belopp som motsvarar icke redan levererade dagar som prenumerant. Vid retur av vara ska den returneras i samma skick som när den mottogs. Returfraktkostnaden betalas av dig som kund. Återbetalning sker inom 30 dagar från det att vi mottagit och godkänt returen.

Om du mottar en defekt eller felaktig vara ska du kontakta oss så snart som möjligt. Vi ersätter då varan med en ny, alternativt får du pengarna tillbaka.

5. Uppsägning av prenumeration

En tidsbestämd prenumerationen avslutas automatiskt utan att du behöver säga upp den.

Om du valt automatisk förlängning förlänger vi den automatiskt men du kan säga upp den när som helst innan den tar slut.
Vi betalar bara tillbaks prenumerationspengar under ångerveckorna enligt punkt 3 ovan.

6. Immateriella rättigheter

All upphovsrätt och andra immateriella rättigheter till egenproducerat material på frihetsnytt.se tillhör oss och får bara spridas med vårt medgivande.

7. Dina rättigheter som konsument

Du som konsument har bland annat rättigheter enligt Lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler, E-handelslagen (2002:562), Konsumentköplagen (1990:932) och Konsumenttjänstlagen (1985:716) när du köper varor och tjänster på internet.

8. Kundtjänst

Kontakta vår kundtjänst på kund@frihetsnytt.se

bli prenumerant
0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter