Krönika – Jan Berger: En gemensam medieplattform

Jan Berger berättar i denna krönika om vikten av att vi som bekämpar finanselitens försök att införa en världsdiktatur måste börja samarbeta i alternativmedia. Vi måste bli bättre på att bygga gemensamma plattformar. Det ger oss en större och mer kraftfull kraft mot elitens försök att kuva folket. Här presenterar affärsutvecklaren och entreprenören Jan Berger sin vision om en gemensam plattform för alternativmedia, som både läsaren och aktörerna inom alternativmedia skulle tjäna på. Den som vill komma i kontakt med Jan kan göra det via denna mailadress: frihet@falkudden.com

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

4 KOMMENTARER

    • Arne – Tack för din uppmärksamhet! 
      Dela gärna budskapet där du ser kloka mottagare och personer som kan vara intresserade att realisera en samlad motkraft. Första målet är möjligheten att bjuda in till en sittning för presentation och diskussion om konceptet, produkten och affärsupplägget. Jag är övertygad om en lönsam win-win för alla medverkande och potential av internationell uppmärksamhet. 
      All input och feedback mottages gärna på frihet@falkudden.com

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter