Krönika: Västs hemliga planer i Ukraina avslöjas

I dagens videokrönika talar entreprenören och författaren Arne Weinz om det vad västvärlden egentligen har för syfte med deras aktivitet i Ukraina. Är väst verkligen i Ukraina i omsorg för befolkningen, i försök att rädda deras liv och få ett slut på kriget? Hur kan en hel värld inte få till fredssamtal?

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

3 KOMMENTARER

 1. Som Weltwoche nyligen uppmärksammat https://frihetsnytt.se/trumpplanen-for-fred-i-ukraina-kissinger-bakom/ har Henry Kissinger lagt sin tyngd i vågskålen för en försoningslösning. Kissinger, som med rätt eller orätt kallats för en aktivist för det judiska folket, verkar inte alls vara på den linje som Arne beskriver. Han är förvisso bara en enda person men det finns nog många som håller med honom fastän de hellre håller tyst än utsätter sig för de styrandes raseri.

  Kan skiljelinjen mellan Kissinger och den styrande falangen (Blackrock/WEF/Washsingtonträsket) vara att Kissinger är realist medan de styrande är drömmare? Jag hoppas och tror det.

  • Ps…inte ett ord om att Zelensky fört ut miljarder till Israel Ds (Panamaläckan)
   Innan konflikten var Ukrainare storspelare på Casino Monte Carlo !!! Det fattiga Ukraina hade alltså en elit så löjligt rika att dom kunde köpa Yachter och tuffa iväg till Monte Carlo och bränna miljoner en enda kväll.
   Tyvärr tycks korruption ligga i DNA hos politiker.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter