lördag, 1 oktober, 2022

WEF: Kryptovalutor kan inte undvikas

Kryptovalutor syns allt mer i både diskussion och marknadsföring vid World Economic Forum och diskuteras av globalister som helst vill få dem under sin kontroll.

Redan innan World Economic Forum öppnade i Davos, Schweiz den 22 maj hade företrädare, aktivister och marknadsförare av olika kryptovalutor öppnat upp sina bås och tält längs promenadgatan utanför forumet, rapporterar Coindesk.

”WEF:s deltagare bombarderades med skyltar som marknadsförde stablecoin-utgivaren Circle och kryptomarknaden Bitcoin Suisse när de gick av sina plan i Zürich eller tåg i Davos. Förbipasserande talade om att äga Shiba Inu (SHIB) och ADA.”

Än mer talande för kryptovalutornas intrång i det allmänna medvetandet är det faktum att WEF själva håller diskussioner om digitala pengar.

”Jeremy Allaire, ordförande och vd vid Circle Pay, och Brad Garlinghouse, vd på Ripple, satt sida vid sida på måndagen för att diskutera remitteringar och digitala pengar vid en briefing på WEF:s medieområde”, berättar Coindesk. Remitteringar är när invandrare till västvärlden skickar hem pengar till släktingar i hemlandet.

Kontroll” är grundtema

Vid forumet diskuterades även ”den globala ekonomins framtid, den amerikanska ekonomin och centralbanksutgivna digitala valutor”. Centralbanksutgivna digitala valutor (CBDC) är en av globalisternas planer för att få ännu mer kontroll över valutahandeln, medan själva vitsen med ”äkta” digitala valutor är att de står utanför myndigheters och bankers kontroll.

Flera andra diskussioner vid forumet kretsar även de kring kryptovalutor. ”Det innebär inte att världsledarna vid forumet accepterar kryptovalutor ännu – men de ignorerar det inte”, skriver Coindesk.

Hjälp oss! Dela artikeln i sociala medier

Senaste nytt

- Annons -

Liknande artiklar

00:03:50

Nyhetssändning 18 juli