L vek sig – fortsätter hålla pressträffar med SD

Liberalerna vacklar och står inte fast vid löften om att Sverigedemokraterna ska stängas ute från regeringens gemensamma kommunikation. Detta visade man efter en gemensam pressträff som ägde rum under onsdagen. ”En oerhörd styrka”, säger en riksdagsledamot från SD.

Liberalernas markeringar mot Sverigedemokraterna efter Kalla faktas ”avslöjande” om trollfabriker var mest tomt prat. Tidigare krävde partiet att SD rätt och slätt skulle utestängas från regeringens gemensamma kommunikation.

Det kravet struntade man dock att stå fast vid, då man under onsdagen höll en gemensam pressträff med SD under onsdagen angående ett nytt stödpaket till Ukraina. Om detta rapporterar Aftonbladet.

SD:s utrikespolitiske talesperson Aron Emilsson deltog på pressträffen med Liberalernas försvarspolitiska talesperson Anna Starbrink, och han sa följande efter träffen:

– Det är en oerhörd styrka att vi fyra partier presenterar det här stödet i dag.

L:s otydliga svar

När Aftonbladet frågar Starbrink varför de svek löftet om att hålla pressträffar med SD svarar hon att de naturligtvis kräver att SD ”slutar upp med sina trollfabriker”, men att Ukraina-frågan ändå kommer först:

– Men jag tycker att det är en väldigt viktig signal både till Ukraina och Ryssland att i Sverige står åtta partier bakom ett starkt stöd till Ukraina. Det vill jag också bidra till.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

1 KOMMENTAR

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter