Läkare till angrepp mot C19-agendan

Visar statistik på fler döda med vaccin

Läkaren Charles Hoffe går till angrepp mot globalisterna och talar ut om maktelitens falska agenda gällande covid-19 vaccinationerna. 

Hoffe hänvisar till den statistik som visar att 92 procent av människorna som i juni 2022 dog MED covid-19 i British Columbia i Kanada, var vaccinerade och 81 procent av dem var vaccinerade med tre eller fyra doser. 

Charles Hoff säger att det är uppenbart att regeringar och myndigheters påståenden att vaccineringen skyddar mot allvarlig sjukdom och död är en ren lögn. Detta visar att ju fler ”boosters” man tar desto större risk att dö med covid-19, säger han. 

Enligt statistik från hälsomyndigheten i British Columbia valde 40 procent av de människor som tagit sin andra spruta, att inte ta den tredje, vilket uppskattas vara 1,3 miljoner människor. 

Doktor Hoff blev offer för hälsomyndigheten i British Columbia som stängde av honom från hans tjänst som akutläkare i byn Lytton, en tjänst som Hoff hade haft i 28 år, för att han talade öppet om skadorna från covid-19 vaccinationerna. Till att börja med reducerades hans inkomst med hälften och ledde alltså sedan till avstängning.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter