Läkaren Ryan Cole om de som tjänade på pandemin

De tjänade miljarder om inte biljoner medan människor dog

Den amerikanske patologen Ryan Cole, som har ifrågasatt vaccinet från första början, var på plats på Läkaruppropets stora konferens i Stockholm den gångna helgen. Läkaruppropet skriver själva på sin Twitter att ”Ryan Cole var en av de som lyste starkast. Han är ingen föreläsare, han är en artist”.
Frihetsnytts Carl Lundström fick ett exklusivt samtal med honom.

Doktor Ryan Coles högt uppskattade föreläsning under konferensen var på temat ”Den verkliga vetenskapen”, något som han har slagits hårt för att nå ut till allmänheten och sina kolleger med.
Nu drabbas han av disciplinära påföljder på grund av att han anklagas för att ha spridit felaktig information om covid och att ha gett sina patienter en vård som inte var sanktionerad av den amerikanska staten. Vilken vård det handlar om berättar han i denna exklusiva intervju.

Enligt doktor Robert Malone och Joe Rogan låg överföringshastigheten hos den första stammen av virus på två eller tre, vilket innebär att i snitt en person smittar två eller tre andra personer, medan mässling har upp till tio och den nyare varianten omikron också ligger på uppåt tio. Är det möjligt för en virusstam med så låg reproduktionshastighet att sprida sig över hela världen på ett par veckor om det endast har läckt ut från ett laboratorium på en enda plats?

– Det är en utmärkt statistisk fråga, om viruset kan finnas överallt plötsligt. Vi har ju ett internationellt resande så det kan spridas relativt snabbt. Virus kommer alltid att spridas i olika hastigheter beroende på hur de binder sig till människokroppen. Det här är en variant som vi har nu som jag kallar ”coldvid (cold=förkylning. Reds anm.) inte covid. Det är en vanlig förkylning. Och om du tittar på Kina där de försöker skapa panik är 90 procent av de som dör över 80 år gamla. Det påverkar fortfarande människor som ger vika för vilken sjukdom som helst. Det faktum att det fortfarande råder panik och rädsla över något som är en vanlig förkylning – sen när började vi skapa rädsla över hela världen över ordinära förkylningar? Jag oroar mig inte för de nuvarande varianterna. De flesta virus försvagas över tid. Visst de sprids snabbare – det är evolution – men de blir mindre farliga.

Jag försöker utesluta olika teorier och en teori är förstås att det bara ”råkade” smita ut från ett labb. Min teori är att det släpptes ut här och var i en intervall som skulle hålla igång paniken.

Det kanske vi aldrig får veta. Vetenskapligt kan vi gå tillbaka och se på olika genetiska avtryck i olika regioner och mutationer beroende på tid och plats. Jag kommer aldrig kunna bevisa det. Jag menar – är det ett skapat virus? Ja absolut! Det finns en mängd tecken på att spikproteinet var manipulerat i North Carolina, i Kina, i Galveston Texas, i Kanada, vid Harvard. Alla dessa coronavirus forskare fibblade, det vet vi säkert. Om viruset släpptes överallt på samma gång vet jag inte, men det är en mycket god teori and jag tror att tiden får utvisa.

Hur visste de vilka behandlingar de skulle banna? Bedrev de sin egen hemliga forskning för att veta hur de skulle kunna förvärra epidemin?

– Det var ju finansiella intressen inblandade redan från början, uppenbart både bakom injektionerna och bakom hela coronavirusprogrammen världen runt. År 2005 publicerade National Institutes of Health en studie om effektiviteten av Hydroxychloroquine mot coronavirus. Inom labbmedicinen visste vi redan för 10-12 år sedan Ivermectin hämmar coronavirus, HIV, denguefeber, zika, gula febern och så vidare. Vi visste att Ivermectin var ett antiviralt medel för minst 12 år sedan. De visste att dessa två mediciner hade antivirala mekanismer mot coronavirus.

– De skrev in i tillstånden för nödsituationer att om det inte finns någon behandling för sjukdomen så skulle man få ge tillstånd att ge dessa injektioner. Så det fanns aktörer bakom scenen som hade en manipulationsplan för media.

– Att läkare kollektivt tappade vett och sans har jag ingen aning om hur det kom sig. För när en patient kommer in med andningsproblem använder du andningsmedicin, när en patient kommer in med proppar använder du antiproppmedicin, när en patient kommer in med smärta så behandlar du den. Men plötsligt tappade alla läkare sitt kritiska tänkande och sans och lät patienter dö genom att tro att det enda de kunde göra var att intubera folk och inget annat. De glömde att steroider minskar inflammationer och de glömde att använda korrekta doser av steroider. Det rådde ett totalt psykologiskt vansinne över hela jorden.

– Aktörerna bakom det hela, skapade Event 201, såklart de gjorde det. De satt ner och planerade vad de skulle göra och så gjorde de det djärvt mitt framför oss och de skrattade medan de gjorde det. Och de korrupta myndigheterna, grupperna och företagen tjänade miljarder om inte biljoner medan människor dog.

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter