Lars Thorsen prejad på motorvägen av ilsken muslimska

På vägen hem efter en koranbränningsdag blev Lars Thorsen, ledaren för islamkritiska SIAN, knuffad av motorvägen. Norsk media undviker att skriva namnet på mannen som är på väg att segla upp som världskändis jämnte Rasmus Paludan.

I lördags blev Lars Thorsens bil, en terrängmerca, prejad av vägen av en mindre shoppingvagn, körd av en vrålande mörklagd kvinna. Efter att norsk polis fångat in damen kungjordes att dådet var koranpolitiskt. I Thorsens bil färdades fyra personer, varav en, Anna Braathen, blev skadad.

Till Document.no säger Thorsen:

– Det är ett politiskt attentat och ett dråpsförsök.

Lars Thorsens är norrmannen som visat stor handlingskraft i kampen för att motarbeta utbredningen av den européfientliga religionen islam i sitt land. Han är åtalad för att ha skruvat upp en banderoll med texten ”Oslo Jihadsenter” på en samlingslokal, med skador på byggnaden som följd. Dessutom beklagar sig en man som fick ansiktet fyllt av Thorsens självförsvarsspray över smärta och dålig sikt, samt över att Thorsen filmade händelsen och spred den på internet till allmän förtjusning.

Filmen från händelsen på motorvägen visar exakt hur en bil ska vältas – med sin egen tyngre framdel knuffar man målbilens lätta bakdel åt vänster att hela ekipaget kommer i obalans. Genom att knuffa från vänster är risken mindre att målbilen hamnar på motgående körfält.

KATEGORIER

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter