Ledaren 18: Vilka är fredligast, män eller kvinnor?

Världen skulle bli fredligare, har vi fått höra många gånger, om bara kvinnor fick mer inflytande. Hur fredlig då?

Vår feministiska regering inklusive feminiserade manliga politiker har nu, utan folkomröstning kastat neutraliteten överbord – den som räddat Sverige från två världskrig. Plötsligt är vi medlemmar i den USA-ledda krigsorganisationen Nato – en militärpakt som nu gör vad man kan för att få vara med och lägga sig i ett pågående krig mellan två före detta sovjetrepubliker. En av dessa, Ryssland, är fullproppad med atomvapen – givetvis är det denna kombattant som slughuvudena i Nato vill ge sig på.

9 000 döda räcker inte – varför inte 90 000?

Sveriges respekterade rollen som neutral fredsmäklare gick snabbt upp i rök. Svensktillverkat krigsmateriel öses nu in i kriget – vilket inte kan annat än förlänga eländet och maximera dödsoffren. Som en bonus ger man artillerisystem till den sida i kriget som under 8 år av skärmytslingar urskiljningslöst använt sitt artilleri mot civila. Enligt försiktiga beräkningar lyckades Ukraina under åtta år ta död på 9 000 personer med hjälp av artillerield mot bostadsområden i de förhatliga utbrytarrepublikerna. De delrepubliker (oblaster) som sedan revolutionen 2014 inte längre vill tillhöra Ukraina har lika många invånare som Sverige – kanske tycker tanterna att 9 000 dödade är för fjuttigt? Man undrar ibland hur resonemangen går i regeringskansliet.

Bäst i klassen

De EU-länder som har kvinnor i ledningen tävlar om att vara bäst i klassen. I Sverige och Finland har regeringarna i stort sett bara bestått av kvinnor. EU:s nya stjärnskott Ursula von der Leyen har visat sig ovanligt blodtörstig. Våra kvinnliga regenter har ”beslutat sig” för samma sak som USA – att kämpa till sista ukrainare i detta meningslösa krig. (Hur deras beslut fattas kommer jag till senare).

Konflikten marknadsförs av Sveriges infantila massmedier ungefär som en hockeymatch. Ukraina mot Ryssland. Vem vinner? Nyligen visade man upprördhet över att en svensk legosoldat stupat i kampen mot Ryssland och kräver en diplomatisk ursäkt av den ryska ambassaden i Stockholm. Vad pratar de om på de övre våningsplanen? Undrar de om detta är hockey eller innebandy? Man kan undra hur den ryska ledningen ser på svenska politiker. Kanske som många svenskar gör: inkompetenta.

Förklaringen är lydighet, inte inkompetens

Jag för min del tror inte på inkompetens som förklaring till hänsynslöst beteende hos politiker oavsett kön. Särskilt inte hos kvinnliga politiker. Kvinnlig och manlig psykologi skiljer sig åt på en rad punkter. Subversiva krafter har länge arbetat för att exploatera skillnaderna och skapa konflikter och hetsa fram konkurrens mellan könen. En av de skillnader som utnyttjas är att evolutionen gjort att kvinnor tenderar mer till lydnad, medan självständighet är ett manligt drag.

Den politiska maktpyramiden har inte längre sin topp inom respektive land utan på det internationella planet. På det sättet får även ländernas högsta befälhavare någon att lyda. Den som vill veta hur en kvinnlig president eller statsminister ska agera behöver bara undersöka vilka personer som damen ifråga upplever som sin närmaste överordnade – dennes linje kommer hon följa.

I fallet med Ursula von der Leyen, Magdalena Andersson och Sanna Marin är det inget vågat antagande att den person som damerna betraktar som sin överordnade är Klaus Schwab vid World Economic Forum. Alla tre är nämligen utbildade eller på annat sätt delaktiga i hans obehagliga maktnätverk.

Alla tre vet att WEF i sitt nätverk av politiker och internationella jätteföretag kan erbjuda ett smörgåsbord av ”morötter” till lojala politiker, både under och efter karriären. De vet också att WEF-ledningen är väl förbunden med västvärldens massmedia – där återfinns ”piskan”, om någon av de lydiga skolflickorna skulle glömma läxan.

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter