Ledaren 29: Kvinnodagen avskaffar feminismen

Jaha så är det åter dags för ”International Women’s Day” – en dag som jag gärna firat om det hade handlat om en äkta, hjärtlig hyllning till kvinnan. Men det gör det inte.

Lisa Paus blev nyligen utsedd till Tysklands ”kvinnominister” trots att hon inte kan definiera vad en kvinna är.
En kvinna är en person som definierar sig själv som kvinna”, hävdar Lisa det på klassiskt identitetspolitiskt manér. Och bockar av ett pluspoäng från translobbyn.

Lisa Paus
Lisa Paus. Foto: Gerd Seidel / Lizenz: Creative Commons CC-by-sa-3.0 de

En språkvetare kan beklaga det meningslösa i påståendet – det Paus säger är lika sant som att ”En älva är en person som tror att han är en älva”.

Ingen snuskig och bitter gammal vit man har ännu lyckats nedvärdera kvinnan värre än den tyska kvinnoministern – Lisa Paus har nedvärderat kvinnan till ett rent imaginärt känslotillstånd. Budskapet är tydligt: ​​”Kära kvinnor, ni är bara en fantasi.

Det ska bli intressant att se hur många falska kvinnor som snart kommer att använda sin vanföreställning för att tillägna sig styrelseuppdrag i våra ESG-förslavade storföretag, på bekostnad av kvinnor. Vi har ju redan sett monstruösa ”kvinnliga” tyngdlyftare och simmare.

Vad står en feminism för som inte längre vågar fästa femininitet på någonting naturligt och istället bjuder in varje exhibitionist till våra döttrars omklädningsrum för att visa sin kvinnoidentifierade penis?

Slagorden på Orwells ”Ministry of Truth” anpassas nu med hjälp av kvinnoministeriet i det sjuka Tyskland. Istället för ”krig är fred”, ”frihet är slaveri” och ”okunnighet är styrka” läser vi nu att ”kvinna är man”.

Feminismen håller på att förstöra sig själv, att försvinna. Och det kanske är den bästa nyheten på kvinnodagen.

Kommentarsfält

Kommentarer förhandsgranskas inte av Frihetsnytt och är inte redaktionellt innehåll. Du är själv juridisk ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

2 KOMMENTARER

Senaste nytt

- Annons -

bli prenumerant

Liknande artiklar

0
Din varukorg är tom!

Det ser ut som om du inte har lagt till några artiklar i din kundvagn ännu.

Bläddra bland produkter