tisdag, 27 september, 2022

Ljusskygga Soros-organisationer hotar Twitters annonsörer

Twitters nya ägare svarar på globalisternas hot mot yttrandefriheten

Elon Musks köp av Twitter har fått globalisterna i panikläge – med Biden-administrationen som lanserar en ”Desinformation Governance Board” dagarna efter Tesla-chefens köp tillkännagavs. Därefter följer att EU-länderna, USA och 32 andra länder tillkännager en ”Declaration for the Future of Internet” som innehåller krav på att webbtjänster tar bort olagligt innehåll och förhindrar ”skada” för användare – vilket är kod för elaka tweets, bland annat.

Musks köp fick också en konstellation av 26 organisationer anknutna till George Soros nätverk att underteckna ett öppet brev som uttryckte oro över planen – och skrev att ”Elon Musks övertagande av Twitter kommer att ytterligare förgifta vårt informationsekosystem och vara ett direkt hot mot allmän säkerhet, särskilt bland de som redan är mest sårbara och marginaliserade.”

Elon Musk vs George Soros

Brevet från Soros-organisationerna säger också att Twitter under Musks ledning, ”riskerar att bli likt en avloppsbrunn av desinformation som förorenar vårt informationsekosystem i en tid där förtroendet för institutioner och nyhetsmedier redan är på den lägsta nivån.”

De tillägger en uppmaning till alla företag som annonserar på Twitter: ”Dina annonsdollar kan antingen finansiera Musks fåfänga eller ställa honom till svars. Vi uppmanar dig att kräva att Musk upprätthåller dessa grundläggande standarder för förtroende och säkerhet i samhället, och att ta bort din reklam från Twitter om du inte redan gjort det.”

De som annonserar på Twitter riskerar att deras företag associerar ”med en plattform som förstärker hat, extremism, desinformation om hälsa och konspirationsteoretiker”, enligt brevet. Musk svarade på kampanjen mot honom genom att skriva i en tweet: ”Vem finansierar dessa organisationer som vill kontrollera din tillgång till information? Låt oss undersöka …” och tillade ”Solljus är det bästa desinfektionsmedlet.”

Hjälp oss! Dela artikeln i sociala medier

Senaste nytt

Ny metod för cancerbehandling

Flera blir strömlösa

- Annons -

Liknande artiklar

00:04:41

Nyhetssändning 19 september

00:29:32

Personerna som hotar yttrandefriheten!